این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۷، شماره ۱۴۵، صفحات ۵۷-۷۴
عنوان فارسی
کاهش اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاستهای محلول با افزودن پروبیوتیک به جیره های حاوی جو در بلدرچین های تخمگذار
چکیده فارسی مقاله
این مطالعه به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف جو و پروبیوتیک بر کیفیت و کمیت تخم، جمعیت میکروبی و ریختشناسی روده، پاسخ ایمنی و برخی فراسنجههای خونی بلدرچینهای تخم گذار ژاپنی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل 2×2 در قالب طرح کاملا تصادفی و با توزیع 200 قطعه بلدرچین تخم گذار ژاپنی 45 روزه در 4 تیمار، 5 تکرار و 10 پرنده در هر تکرار و به مدت 8 هفته انجام شد. جیرههای آزمایشی شامل دو سطح جو (صفر و 10 درصد) و دو سطح پروبیوتیک (صفر و 150 گرم در تن) بودند. افزودن پروبیوتیک سبب افزایش واحد هاو و افزودن جو سبب افزایش واحد هاو و درصد آلبومین تخم بلدرچین شد (05/0 >P). بلدرچینهای تغذیه شده با جو و پروبیوتیک، وزن تخم و درصد تولید بیشتری را به ترتیب، نشان دادند (05/0 >P). کاهش ارتفاع پرز روده در سطح 10 درصد جو مشاهده شد (05/0>P). ارتفاع پرز و جمعیت لاکتوباسیلوس بیشتر و عمق کریپت جمعیت اشریشیا کلای کمتر در ایلئوم بلدرچینهای مکمل شده با پروبیوتیک وجود داشت (05/0>P). افزایش سطح HDL وIg M و کاهش سطح کلسترول در سرم خون بلدرچینهای گروه آزمایشی حاوی پروبیوتیک مشاهده شد (05/0>P). بر اساس نتایج این پژوهش، افزودن پروبیوتیک به جیرههای حاوی جو سبب بهبود درصد تولید تخم، سطح HDL و جمعیت باکتریهای لاکتوباسیلوس و کاهش کلسترول سرم، جمعیت باکتریهای اشریشیا کلای و عمق کریپت ایلئوم روده شد. میتوان پیشنهاد کرد که مکمل کردن 10 درصد جو به همراه 150 گرم پروبیوتیک در هر تن خوراک، تاثیرات مفید بر عملکرد بلدرچین تخمگذار دارد
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروبیوتیک،بلدرچین تخمگذار،جو،پلیساکارید غیر نشاستهای،
عنوان انگلیسی
Reducing the impact of soluble non-starch polysaccharides by supplementing diets containing barley with probiotics in laying quails
چکیده انگلیسی مقاله
This study was carried out to investigate the effect of different levels of probiotics and barley on egg quality and quantity, microbial population, intestinal morphology, immune response, and some blood parameters of Japanese laying quails. The experiment was conducted as a factorial 2x2 in the using 200 pieces of Japanese laying quail from the age of 45 days with 4 treatments, 5 repetitions, and 10 birds per repetition for 8 weeks. The experimental rations included two levels of barley (zero and 10%) and two levels of probiotics (zero and 150 g/ton). The addition of probiotics increased the amount of Haugh units and albumin percentage of quail eggs, and the addition of barley increased the amount of Haugh units . Quails fed with barley and probiotics showed higher egg weight and percentage of production, respectively . The height of the intestinal villi was lower at the level of 10% barley .The height and amount of the Lactobacillus population were higher and the crypt depth and Escherichia coli population was lower in the ileum of quails supplemented with probiotics . Based on the results of this research, adding probiotics to diets containing barley improved the percentage of egg production, HDL, and the number of Lactobacillus bacteria, and reduced serum cholesterol, the number of Escherichia coli bacteria, and the depth of intestinal ileum crypt. It can be suggested that supplementing 10% barley along with 150 grams of probiotics per ton of feed has beneficial effects on the performance of laying quails.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
پروبیوتیک,بلدرچین تخمگذار,جو,پلیساکارید غیر نشاستهای
نویسندگان مقاله
نوید گمشادزهی |
دانش آموخته گروه علوم دامی مجتمع آموزش عالی سراوان. سراوان، سیستان و بلوچستان، ایران.
حسن صالح |
دانشیارگروه علوم دامی مجتمع آموزش عالی سراوان. سراوان، سیستان و بلوچستان، ایران
محمد طاهر میرک زهی |
استادیارگروه علوم دامی مجتمع آموزش عالی سراوان. سراوان، سیستان و بلوچستان، ایران.
نشانی اینترنتی
https://asj.areeo.ac.ir/article_133055_5f27d46b8c1415c3a82bb7ccfdff4580.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات