این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
کاوش های مدیریت بازرگانی، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۷۴-۹۱

عنوان فارسی تحلیل موانع به کارگیری تجارت الکترونیکی در صنایع غذایی ایران (مطالعه موردی: صنایع غذایی استان یزد)
چکیده فارسی مقاله در نظم نوین اقتصادی، داشتن دانش و بهره برداری مناسب از آن شرط ضروری برای پویا ماندن حیات سیستم­های اقتصادی است. در این بین، بهره­گیری از شیوه­های نوین تجارت الکترونیک می تواند موجبات صرفه­جویی در هزینه­ها و کارآیی بیشتر عملیات تجاری بنگاه‌های تولیدی را فراهم آورد و در نهایت توان رقابتی آنها را افزایش دهد. پژوهش حاضر در صدد پاسخ به این سؤال عمده است که مهم­ترین موانع پیش روی صنایع غذایی در استفاده از تجارت الکترونیک کدام‌اند؟  بدین منظور،  پس از بررسی ادبیات تحقیق و مطالعات مشابه، موانع تجارت الکترونیک در سه دسته از سیستم های بازخور منفی مورد بررسی قرار گرفت. از شیوه ترکیبی فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی و تاپسیس فازی برای سطح‌بندی موانع تجارت الکترونیک و محاسبه درجه اهمّیّت عوامل شکل دهنده آنها استفاده شد. نتایج حاکی از آن است که از دیدگاه جامعۀ مورد مطالعه، موانع سطح مشتری از اهمّیّت بیشتری نسبت به سطح تجارت برخوردار هستند. تعیین درجۀ اهمّیّت هریک از دسته موانع در سطوح مشتری و تجاری نشان داد که در هر دو سطح، موانع اقتصادی بیشترین اهمّیّت را دارند؛ امّا در سطح مشتری، موانع شناختی نسبت به موانع اجتماعی- سیاسی از درجه اهمّیّت بالاتری برخوردار بود در حالی که این وضعیت در سطح تجارت بالعکس گزارش می‌شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Analysis of Barriers in Using IT in Iranian Food Industries (Case Study: Food Industries of Yazd Province)
چکیده انگلیسی مقاله As part of a dynamic business strategy in a competitive environment, it is essential for an organization to induct information technology (IT) appropriately and identify its barriers. In the constant changing environment today, businesses large and small need to have a well-thought-out strategy to provide customers with the best-of-breed products, services and excellent support on a time.To prove such claims, this study seeks to demonstrate the main IT barriers in food industries of Yazd province.The results show that economic barriers are the most important in application of  IT in food industries.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله اصغر مشبکی |
دانشیار دانشگاه تربیت مدرس تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

امیرهمایون سرفراز | amir homayoun
استادیار دانشگاه آزاد تهران جنوب
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب (Islamic azad university of tehran south)

حبیب زارع |
استادیار دانشگاه یزد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه یزد (Yazd university)

محمدعلی شهریان | mohammad ali
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی


نشانی اینترنتی
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات