این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
Iranian Journal of Public Health
، جلد ۱۹، شماره ۱-۴، صفحات ۱۵-۲۰
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
BACTERIOLOGICAL ANALYSIS OF CREAMY FOODSTUFFS
چکیده انگلیسی مقاله
Nonpasturized cream is usually contaminated with different types of pathogens, and its use in foodstuffs such as creamy cake and ice-cream is the main cause of contamination of such foodstuffs. The purpose of the analysis was to show the contamination rate of nonpasturized cream and foodstuffs in which such creams are used. Studies carried out on 70 samples from 231 distribution centers, from Dec, 1987 to May, 1988, in the city of Qazvin, Iran revealed that 95% of the samples were contaminated with different types of pathogens. The microbial counts were as follows: total count, 95%; Coliform, 77%; Staphylococcus aureus, 62%, and positive cases of E. Coli with feacal origin, 55%.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Foodstuff bacteriology, Ice-cream, Qazvin
نویسندگان مقاله
a آفاقی | a afaghi
نشانی اینترنتی
http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/1625
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/86/article-86-350365.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
Articles
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات