این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Public Health، جلد ۱۱، شماره ۱-۲، صفحات ۱-۱۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The physiological effects of a diet free of meat and egg
چکیده انگلیسی مقاله The physiological effects of a diet free of meat and eggs were studied. Fifteen adult lacto-vegetarians were matched with non-vegetarian individuals by age, sex, body weight and height. A two-week dietary record was secured from each individual. The food consumed over a 48-hour period was measured. Venous blood samples were taken from each individual for determination of serum total protein, urea, serum creatinine, hematocrit, hemoglobin and serum cholesterol. In the vegetarians, hemoglobin, hematocrit and serum protein levels were normal; e.g. same as the nonvegetarian controls, but their blood urea level was lower for the same protein intake and their serum cholesterol, was also lower.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله f ربیعی | f rabii


h قاسمی | h ghassemi


s واقفی | s vaghefi



نشانی اینترنتی http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/2804
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/86/article-86-350411.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده Articles
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات