این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Public Health، جلد ۹، شماره ۱-۴، صفحات ۴۱-۴۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی PROTEIN AND AMINO ACID DETERMINATION OF WATER MELON SEEDS
چکیده انگلیسی مقاله The oil and protein content of three varieties of water melon seeds namely, Chillian Black, Dixy Queen and Charlston Gray were determined. The soluble proteins were studied and measured by paper chromatography and amino acid analyzer. The results indicated that oil content of the seeds was 43, 53 and 45% and protein content was 27, 23, and 34% respectively. The soluble proteins contained all the amino acid necessary for human nutrition and high concentration of orginine.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله b توسلیان | b tavasolian


a phaghfori | a phaghfori



نشانی اینترنتی http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/2823
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/86/article-86-350423.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده Articles
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات