این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۲، شماره ۱۶۰، صفحات ۶۲-۷۷
عنوان فارسی
افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی غلاف
Prosopis juliflora
و تهیه ایزوله پروتئین آن مورد ارزیابی قرار گرفت. تغییرات در خواص عملکردی زمانی مشاهده شد که سطوح
pH
به 5، 7، 8 و 10 تنظیم شد، با تفاوتهای معنیدار
(P≤ 0.05)
در ویژگیهای عملکردی و فعالیتهای آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی
.
مقدار بالای حلالیت در
5
pH
و اتصال لیپید در
10
pH
به دست آمد، در حالی که کمترین مقدار برای هر دو ویژگی در
7
pH
یافت شد
.
بیشترین ظرفیت کفکنندگی در
5
pH
پس از 5 دقیقه همزدن مشاهده شد، اما پس از 1 دقیقه در 8
pH
کاهش یافت
.
ظرفیت امولسیونسازی در
10
pH
بیشترین و در7
pH
کمترین بود.
فعالیت مهار رادیکال
DPPH
در
5
pH
بالا بود، اما در 8
pH
کاهش یافت و همچنین ایزوله پروتئین فعالیت مهاری را در برابر
اشریشیاکلی
، ب
اسیلوسسوبتیلیس
و
استافیلوکوکوساورئوس
نشان داد. با این حال، بیشترین بازدارندگی در برابر باکتری
باسیلوس
سوبتلیس در غلظت پروتئین ایزوله 5/0 درصد بود، در حالی که قابلیت هضم پروتئین بالاتر بود.
پروتئین ایزوله شده هیچ اثر سمی قابل توجهی بر سلول های خونی انسان نداشت
.
علاوه بر این، از آزمون
FTIR
برای تعیین ساختار پروتئین استفاده شد
.
کلیدواژههای فارسی مقاله
،Prosopis juliflora،ایزوله پروتئین،ویژگیهای فیزیکوشیمیایی،خصوصیات عملکردی
عنوان انگلیسی
Enhancing functional characteristics and antioxidant activity of Prosopis juliflora pods' protein isolate through pH adjustment, while detecting the physicochemical properties and antibacterial inhibition activity
چکیده انگلیسی مقاله
This study evaluated the physicochemical properties of
Prosopis juliflora
pods and the preparation of its protein isolate. Changes in functional properties were observed when pH levels were adjusted to 5, 7, 8, and 10, with significant differences (P≤ 0.05) in functional characteristics and antioxidant and antibacterial activities. A high solubility value was achieved at pH 5.10 and lipid binding at pH 10, while the lowest value for both properties was found at pH 7. The highest foaming capacity was observed at pH 5 after 5 minutes of whipping, but decreased after 1 minute at pH 8. The emulsifying capacity was greatest at pH 10 and lowest at pH 7. The DPPH radical scavenging activity was high at pH 5, but decreased at pH 8 and also protein isolate showed inhibition activity against
Escherichia coli, Bacillus subtilis
and
Staphylococcus aureus
. However, the highest inhibition was against Bacillus bacteria at 0.5% protein isolate concentration, while the protein digestibility was higher. The isolated protein had no noticeable cytotoxic effect on human blood cells. Besides, FTIR test was used to determine the structure of the protein.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Prosopis juliflora,Protein isolate,physicochemical properties,functional characteristics
نویسندگان مقاله
علیا زیارا هاشیم | Alia Ziara Hashim
University of Basrah
دانشگاه بصره
فلیحا حسن حسین | Faleeha Hasan Hussein
University of Basrah
دانشگاه بصره
احسان دیوان خسروشاهی | Ehsan Divan Khosroshahi
University of Tehran
دانشگاه تهران
هادی رضوی | Hadi Razavi
University of Tehran
دانشگاه تهران
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-84983-1&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات