این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
مدیریت بحران
، جلد ۱۴، شماره ۲، صفحات ۹۴-۱۱۲
عنوان فارسی
بررسی تأثیر بحران هزینههای زندگی بر کیفیت رژیم غذایی (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان)
چکیده فارسی مقاله
هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر بحران هزینههای زندگی بر کیفیت رژیم غذایی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان است. این تحقیق ازلحاظ روش تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی (پرسشنامه استاندارد) و ازنظر هدف کاربردی است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان تشکیل میدهند که تعداد آنها بیش از 14000 نفر بوده و نمونهگیری بهصورت تصادفی (از بین دانشجویان هر دانشکده) انجامشده است. پایایی پرسشنامه مذکور 902/0 برآورد شد و روایی آن نیز توسط کارشناسان و اساتید به اثبات رسیده است. درمجموع 395 پاسخ از طریق یک نظرسنجی حضوری جمعآوری و سپس با استفاده از تحلیل عاملی تأییدی و مدلسازی معادلات ساختاری مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفت. برای تجزیهوتحلیل دادهها از نرمافزارهای SPSS 24 و PLS 3 استفاده شد. نتایج ما نشان داد که بحران هزینههای زندگی بر غذای نامناسب دانشجویان تأثیر میگذارد. همچنین، غذای نامناسب دانشجویان بر برنامهریزی مالی، تخفیفهای فروشگاهی، تجهیزات کممصرف، برنامهریزی غذایی و تدبیر در چگونه مصرف کردن آنان تأثیر معناداری دارد. درنهایت، برنامهریزی مالی، تخفیفهای فروشگاهی، تجهیزات کممصرف، برنامهریزی غذایی و تدبیر در چگونه مصرف کردن بر کیفیت رژیم غذایی تأثیر معناداری دارد. با استفاده از نتایج این تحقیق میتوان پی برد بحران هزینههای زندگی بر با توجه به میانجی گرهای استراتژیهای مدیریت بحران بر کیفیت رژیم غذایی دانشجویان در شرایط غذای نامناسب حاضر تأثیر دارد و منجر به بهبود عملکرد دانشجویان میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
بحران هزینههای زندگی،کیفیت رژیم غذایی،مدیریت بحران،دانشجویان دانشگاه شهید باهنر،شهر کرمان،
عنوان انگلیسی
Investigating the Impact of the Cost-Of-Living Crisis on Diet Quality (Case Study: Students of Shahid Bahonar University, Kerman)
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of the present study is to investigate the impact of the cost-of-living crisis on the quality of diet (case study: students of Shahid Bahonar University of Kerman). This research is descriptive-survey in terms of research method (standard questionnaire) and applied in terms of purpose. The statistical population of this study consists of all students of Shahid Bahonar University of Kerman, who number more than 14,000 people, and sampling was done randomly (from students of each faculty). The reliability of the aforementioned questionnaire was estimated at 0.902 and its validity was also proven by experts and professors. A total of 395 responses were collected through a face-to-face survey and then analyzed using confirmatory factor analysis and structural equation modeling. SPSS 24 and PLS 3 software were used to analyze the data. Our results showed that the cost-of-living crisis affects students' improper diet. Also, students' poor diet has a significant effect on their financial planning, store discounts, energy-saving equipment, food planning, and discretion in how they consume. Finally, financial planning, store discounts, energy-saving equipment, food planning, and discretion in how they consume have a significant effect on the quality of their diet. Using the results of this study, it can be concluded that the cost-of-living crisis has an impact on the quality of students' diets in the current situation of poor diet, with regard to mediators such as financial planning, store discounts, energy-saving equipment, food planning, and discretion in how they consume, leading to improved student performance.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
بحران هزینههای زندگی,کیفیت رژیم غذایی,مدیریت بحران,دانشجویان دانشگاه شهید باهنر,شهر کرمان
نویسندگان مقاله
مریم شمس پور |
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بحران، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران
الهه شهابی |
استادیار، بخش مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران
سعید دهیادگاری |
استادیار، بخش مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران
نشانی اینترنتی
https://www.joem.ir/article_722756_5c8933b43aa43f11728ba6cbe075c247.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات