این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
پژوهش های کاربردی زراعی (زراعت سابق)
، جلد ۲۹، شماره ۲، صفحات ۴۹-۵۴
عنوان فارسی
اثر نانوذرات نقره سنتزشده زیستی بر ویژگیهای رشدی و محتوای فلاونوئید گیاه گندم (Triticum aestivum)
چکیده فارسی مقاله
نانوذرات، اتم ها یا مولکول هایی با اندازه 1تا100نانومتر با قابلیت تغییر شدید در خواص فیزیکی و شیمیایی نسبت به مواد بزرگتر هستند. در این مطالعه نانوذرات نقره بوسیله نیترات نقره (20میلی مولار) و عصاره برگ آلوئه ورا سنتز شد و اثرنانوذرات نقره زیستی و نقره در غلظت های مختلف (0، 40، 80 پی پی ام) بر ویژگی های رشدی و محتوای فلاونوئید برگ گیاه گندم مطالعه شد. تشکیل نانوذرات نقره با استفاده از دستگاه اسپکتروفوتومتریUV-Visibleو پراشپودریپرتوایکس شناسایی شد. سنتز نانوذرات نقره با ماکزیمم طول جذب در 460 نانومتر تایید شد. آنالیز پراشپودریپرتوایکس نشان داد که اندازه نانوذرات نقره 25 نانومتر بودند. نتایج تیمارهای نانوذرات نقره زیستی و نقره در غلظت های مختلف بر گندم نشان داد که نانوذرات نقره در غلظت 40 و 80 پی پی ام و نقره در 80 پی پی ام، وزن تر ساقه و ریشه را افزایش دادند. کاربرد نانوذرات نقره و نقره در غلظت 40 و 80 پی پی ام منجر به افزایش محتوای فلاونوئید طول موج 300 و 330 نانومتر شد اما بر محتوای فلاونوئید طول موج 270 نانومتر اثری نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوذره نقره، گندم، فلاونوئید، رشد،
عنوان انگلیسی
Effect of biologically synthesized silver nanoparticles on growth characteristics and flavonoid contents of Wheat (Triticum aestivum)
چکیده انگلیسی مقاله
Nanoparticles (NPs) are atomic or molecular with dimension 1-100 nm that can modify their physico-chemical properties compared to the bulk material. In present investigation, Ag nanoparticles were synthesized from AgNO3 (20mM concentration) using leaves extracts of Aloe vera and effects of these biologically Ag nanoparticles and Ag at different concentrations (0, 40, 80ppm) were studied on growth characteristics and leaf flavonoid contents of Wheat. Formation of Ag nanoparticles was identified using UV–visible spectroscopy and X-ray diffraction (XRD). Synthesized Ag nanoparticles were confirmed by the absorption maxima at the wavelength of 460 nm. X-ray diffraction (XRD) analysis showed that the size of synthesized silver nanoparticles had 25nm. The result of treatments biologically Ag nanoparticles and Ag at different concentrations on Wheat showed that at 40 80 ppm of Ag nanoparticle and at 80 ppm of Ag increased root and shoot fresh weight. Application of 40, 80ppm of both Ag nanoparticles and Ag increased flavonoid contents at 300, 330nm wavelengths but had no effect flavonoid contents at 270nm wavelength.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Silver nanoparticles, Triticum aestivum, Flavonoid, Growth
نویسندگان مقاله
شهلا هاشمی |
بخش زیست شناسی، دانشکده علوم، انجمن پژوهشگران جوان، دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)
زهرا اسرار |
بخش زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)
شهرام پورسیدی |
بخش بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)
مهسا ده زیاری | ده ziari
بخش زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)
نشانی اینترنتی
http://aj.areo.ir/article_109591_b84ce5b702a49a5975958d2ce67406f1.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/880/article-880-354057.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات