این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۶۹، صفحات ۲۸۱-۲۶۹
عنوان فارسی
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
چکیده فارسی مقاله
چکیده مشخص شده است که مصرف نگهدارندههای سنتزی از جمله نیتریت و املاح آن در فراوردههای گوشتی میتواند مخاطراتی را در رابطه با سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند. از این رو تلاشهایی برای کاهش این ماده در فراوردههای گوشتی انجام شده است. هدف از این مطالعه جایگزینی غلظتهای 0، 20، 40، 60، 80 و 100% عصاره کرفس با نیتریت در سوسیسهای کوکتل حاوی 55% گوشت مرغ در مدت زمان 1، 10، 20 و 30 روز نگهداری در یخچال انجام شده و اثرات آنتیاکسیدانی و نیز حفظ رنگ و خصوصیات حسی این فراوردهها مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که نمونه سوسیس حاوی 60% عصاره کرفس از نظر شاخص a* (شدت قرمزی) مطلوبترین نمونه است. از نظر خواص آنتیاکسیدانی، سوسیس حاوی 20% عصاره کرفس بهترین فعالیت آنتیاکسیدانی را از خود نشان داد. همچنین از نظر خواص حسی (طعم و بو) نمونه حاوی 60% عصاره کرفس از لحاظ آماری تفاوت معنیداری با نمونه شاهد نداشت (p>0.05).
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علیرضا ملکی کهکی | maleki kahaki
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد محلات، گروه علوم وصنایع غذایی، محلات، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی محلات (Islamic azad university of mahallat)
محمد باقری |
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد محلات، گروه شیمی، محلات، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی محلات (Islamic azad university of mahallat)
لیلا ناطقی |
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین پیشوا، گروه علوم و صنایع غذایی، ورامین، ایران
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_16440_c24b170bce1bdfd6aa8ca8115e5019ef.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354683.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات