این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۶۸، صفحات ۱۸۰-۱۷۱
عنوان فارسی
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع
چکیده فارسی مقاله
چکیده هدف این مطالعه کاهش ترکیبات رنگی، کدورت و ناخالصیهای مانند فنل، آنتوسیانین و پروتئین، همراه با افزایش شفافیت محلول ملاس چغندر قند برای تهیه قند اینورت مایع بود. برای این منظور تاثیر pH در 3 سطح (9/8، 7 و 5/4) و کربن فعال پودری در 4 سطح (609/0، 783/0، 131/1 و g 827/1) بر ویژگیهای رنگ، کدورت، شفافیت، فنل کل، آنتوسیانین کل و پروتئین محلول ملاس چغندر قند بررسی شد. آزمایشات اولیه نشان داد که ترکیبات رنگی پلیمری محلول ملاس از نوع کاراملها و ملانوئیدینها با وزن ملکولی بالای 2500 دالتون هستند. مرحله دوم بررسیها مشخص کرد که کاهش pH محلول ملاس از 9/8 به 5/4 همراه با کاربرد g 011/0 کربن فعال پودری، باعث کاهش 24/42% رنگ، 43/21% کدورت و افزایش 57/33% شفافیت باعث شد. در مرحله سوم مشخص شد که با افزایش مقدار کربن فعال پودری از 609/0 به g 827/1 در pH 5/4، رنگ 31/88%، کدورت 100%، فنل کل 52/76%، آنتوسیانین کل 39/86% و پروتئین 51/98% کاهش و شفافیت 83/75% افزایش یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
بیوک آقا فرمانی |
دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
محسن اسمعیلی |
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_16192_b6ca63a90f91c2408e9046936538da2f.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354705.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات