این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۴، شماره ۶۷، صفحات ۱۷۸-۱۶۹

عنوان فارسی تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال
چکیده فارسی مقاله چکیده در این بررسی تاثیر شست­و­شوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول آبی کیتوزان بر محتوای فلزات سنگین و تاثیرات آن بر ثبات کیفی گوشت در خلال نگهداری در یخچال (°C 4) به مدت 15 روز بررسی گردید. تیمارهای تحقیق عبارت بودند از شستن گوشت چرخ شده با آب معمولی (تیمار شاهد)، با محلول آبی حاوی 2 % کیتوزان (تیمار 1) و با محلول آبی حاوی 5 % کیتوزان (تیمار 2). محتوای سرب در نمونه شاهد از 45/8 ppm به 48/0 و 21/0 ppm به ترتیب در تیمارهای 1 و 2 کاهش یافت. کادمیوم به طور کامل در تیمارهای 1 و 2 حذف گردید. محتوای نیکل در نمونه شاهد از 54/1 ppm به 60/0 و 39/0 ppm به ترتیب در تیمارهای 1 و 2 کاهش یافت. محتوای پروکسید و تیوباربیتوریک اسید در تیمارهای 1 و 2 در خلال دوره نگهداری در یخچال بطور معنی­داری (05/0P <) کمتر از تیمار شاهد بود. تیمار 2 تاثیر بیشتری در حذف و کاهش فلزات سنگین داشته­است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سیده مهدیه موسوی | seyedeh mahdieh
دانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه زابل (Zabol university)

اسحق زکی پور رحیم آبادی | zakipour rahimabadi
دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه زابل (Zabol university)

خسرو آیین جمشید | aein jamshid
استادیار پژوهشکده میگوی کشور، بوشهر


نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_15604_66f4138f43f9d8b301c7700a28e72f95.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354733.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات