این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۴، شماره ۶۷، صفحات ۲۲۹-۲۲۱

عنوان فارسی اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus)
چکیده فارسی مقاله چکیده انجماد ماهی باعث جلوگیری از فاسد شدن آن می­شود، زیرا میکروارگانیزم ها در دمای زیر 18 در جه سانتی گراد رشد و نمو نمی­کنند و سرعت واکنش­های شیمیایی ماهی در این دما به حداقل می­رسد. در این طرح، تاثیر دوره انجماد بر ترکیبات تقریبی و شیمیایی فیله ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید) (Pampus argenteus بررسی و نتایج حاصله با یکدیگر مقایسه شد. 10 کیلوگرم از هر یک از ماهیان حلوا سفید و صبیتی بصورت تصادفی از بازار شهرستان بهبهان به ترتیب با میانگین وزنی (2/20± 350، 38/15± 750) خریداری وپس از شستشو، فیله آن جدا و در بسته بندی­های جداگانه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی­گراد به مدت 35، 65 و 95 روز نگهداری شد. فاکتورهای مورد نظر شامل، TBA، pH و پراکسید روی نمونه های تازه در زمان صفر و نمونه های منجمد شده پس از هر دوره انجماد مورد آزمایش قرار گرفتند. میزان TBA و pH در هر دو گونه ماهی طی دوره های نگهداری در سردخانه افزایش یافت. عدد پراکسید در حلوا سفید کاهش اما، در صبیتی در کل دوره تغییر معنی­داری را نشان نداد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله علی آبرومند |
استادیارگروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)

سعید ضیایی نژاد |
استادیارگروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)

فریده باعثی |
دانشجویان کارشناسی ارشد گروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، بهبهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)

زهرا کلیایی |
دانشجویان کارشناسی ارشد گروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، بهبهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)


نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_15616_216414200ec78ec88a2f8378cc1cbf9b.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354738.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات