این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۶۷، صفحات ۲۲۹-۲۲۱
عنوان فارسی
اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus)
چکیده فارسی مقاله
چکیده انجماد ماهی باعث جلوگیری از فاسد شدن آن میشود، زیرا میکروارگانیزم ها در دمای زیر 18 در جه سانتی گراد رشد و نمو نمیکنند و سرعت واکنشهای شیمیایی ماهی در این دما به حداقل میرسد. در این طرح، تاثیر دوره انجماد بر ترکیبات تقریبی و شیمیایی فیله ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید) (Pampus argenteus بررسی و نتایج حاصله با یکدیگر مقایسه شد. 10 کیلوگرم از هر یک از ماهیان حلوا سفید و صبیتی بصورت تصادفی از بازار شهرستان بهبهان به ترتیب با میانگین وزنی (2/20± 350، 38/15± 750) خریداری وپس از شستشو، فیله آن جدا و در بسته بندیهای جداگانه در فریزر در دمای 18- درجه سانتیگراد به مدت 35، 65 و 95 روز نگهداری شد. فاکتورهای مورد نظر شامل، TBA، pH و پراکسید روی نمونه های تازه در زمان صفر و نمونه های منجمد شده پس از هر دوره انجماد مورد آزمایش قرار گرفتند. میزان TBA و pH در هر دو گونه ماهی طی دوره های نگهداری در سردخانه افزایش یافت. عدد پراکسید در حلوا سفید کاهش اما، در صبیتی در کل دوره تغییر معنیداری را نشان نداد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علی آبرومند |
استادیارگروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)
سعید ضیایی نژاد |
استادیارگروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)
فریده باعثی |
دانشجویان کارشناسی ارشد گروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، بهبهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)
زهرا کلیایی |
دانشجویان کارشناسی ارشد گروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، بهبهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان (Khatamolanbiya university of technology)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_15616_216414200ec78ec88a2f8378cc1cbf9b.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354738.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات