این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۶۵، صفحات ۱۱۶-۱۰۵
عنوان فارسی
تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی
چکیده فارسی مقاله
چکیده میکرو الیاف زیست تخریبپذیر و خوراکی زئین با استفاده از حلال اسید استیک تهیه شد. با تغییر غلظت محلول زئین، ولتاژ الکتروریسی، فاصله بین نوک سوزن و جمع کننده و سرعت جریان محلول میتوان میکرو الیاف بدون مهره و یکنواخت تولید نمود. غلظت محلول زئین در سه سطح w/v % 30 و 26، 22، ولتاژ فرآیند الکتروریسی در سه سطحkV 30 و 20، 10، فاصله بین نوک سوزن و جمع کننده در سه سطح cm 20 و 15، 10 و سرعت جریان در سه سطح ml/h 12 و 8، 4 مطالعه شدند. تأثیر پارامترها بر الکتروریسی محلول زئین در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) بررسی و به روش سطح پاسخ (RSM) مدل سازی و تجزیه و تحلیل شدند. بر اساس نتایج این پژوهش، غلظت زئین تأثیر معنی داری (P< 0.0001) بر مورفولوژی و قطر الیاف دارد. بطوریکه با افزایش غلظت محلول زئین، الیاف با مورفولوژی فاقد مهره و یکنواخت تولید شد و قطر الیاف نیز افزایش یافت. همچنین، ولتاژ تأثیر معنی داری (P< 0.0001) بر قطر الیاف داشت.بطوریکه با افزایش ولتاژ، قطر الیاف نیز افزایش یافت.سرعت جریان و فاصله بین نوک سوزن و جمع کننده تأثیر معنی داری بر قطر الیاف نداشت. در این پژوهش، تأثیر غلظت محلول و پارامترهای فرآیندی بر مورفولوژی الیاف حاصل بررسی گردید. الیاف حاصل از زئین را میتوان در صنایع غذایی برای مصارف مختلف به ویژه بسته بندی و انکپسولاسیون استفاده نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، الکتروریسی، زئین، میکرو الیاف، مورفولوژی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد امین میری | mohammad amin
دانشجوی دکتری ، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
محمد باقر حبیبی نجفی | mohammad bagher habibi najafi
استاد، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
جبراییل موفق |
استادیار، گروه فارماسیوتیکس، مرکز تحقیقات هدفمند رسانی دارو، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی مشهد (Mashhad university of medical sciences)
مسعود نجف نجفی | najaf najafi
استادیار، مرکز تحقیقات و آموزش کساورزی و منابع صبیعی خراسان رضوی
بهروز قرآنی |
استادیار، گروه تکنولوژی، پژوهشکده صنایع غذایی خراسان
آرش کوچکی |
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_15151_d721a593fd550e2966df38cabd43e7c2.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354787.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات