این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۳، شماره ۶۱، صفحات ۲۵-۳۲
عنوان فارسی
تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل
چکیده فارسی مقاله
چکیده کپور نمک سود- خشک شده یکی از فرآورده های ماهی است که به طور سنتی در ایران مصرف می شود. بنابراین، مطالعه ای جهت درک بهتر تغییرات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی فرآورده نمک سود-خشک شده ماهی کفال انجام گردید. نمونه های فیله و شکم خالی کفال در دمای 4 درجه سانتیگراد به مدت 10 روز شور شدند و سپس خشک و نگهداری گردیدند. آنالیز فیزیکوشیمیایی ماهی خام و ماهی فرآوری شده نشان داد که مقدار رطوبت طی فرآوری کاهش (05/0>P) و مقدار نمک، چربی و بازهای ازته فرار به طور معنی داری افزایش یافتند. مقدار پروتئین و pH در شروع نمک سود کاهش و سپس به طور معنی داری افزایش یافتند. مقدار تیوباربیتوریک طی مراحل نمک سود و خشک کردن افزایش و سپس کاهش یافت (05/0>P).خواص ارگانولپتیک ماهی کفال فیله شده و شکم خالی طی مراحل مختلف فرآوری مشابه بود (05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، Lizasaliens، نمک سود پیکل، خشک کردن،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Keywords, Liza saliens, Pickle salting, Drying
نویسندگان مقاله
عاطفه سلیمانی فارسانی | soleimani farsani
دانشجوی کارشناسی رشته شیلات دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر (Khorramshahr marine science and technology university)
آی ناز خدانظری |
استادیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر (Khorramshahr marine science and technology university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_14379_d84eb31b8e8c97a5faaf4a78d22305c9.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354857.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات