این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
اقتصاد کشاورزی و توسعه، جلد ۱۱، شماره ۳،۴، صفحات ۲۱-۵۱

عنوان فارسی بررسی امنیت غذایی وتوسعه انسانی در کشورهای اسلامی
چکیده فارسی مقاله این مقاله در پی بررسی مقایسه ای امنیت غذایی وتوسعه انسانی در کشورهای اسلامی با استفاده ازآمار و اطلاعات سال 1999 است. بدین منظور با استفاده از روش آنالیز تاکسونومی عددی، از شش شاخص امنیت غذایی ارائه شده از سوی سازمان ملل،یک شاخص ترکیبی محاسبه گردیده و براساس آن کشورهای اسلامی به لحاظ امنیت غذایی رتبه بندی شده اند. در ادامه، وضعیت هر کشور با توجه به شاخص امنیت غذایی ارائه شده و شاخص توسعه انسانی مورد بررسی قرار گرفته است. یافته های این مطالعه نشان می دهد که رابطه مثبت ومعنیداری بین توسعه انسانی و امنیت غذایی در کشورهای اسلامی وجود دارد واز آنجا که اغلب کشورهای اسلامی توسعه انسانی متوسط و پایین دارند، این رابطه در سطوح متوسط و پایین قوی تر است. همچنین مشخص شد که تولید سرانه غذا و واردات مواد غذایی نسبت به سایر شاخص های موجود تأثیر بیشتری بر امنیت غذایی دارد.         
کلیدواژه‌های فارسی مقاله امنیت غذایی،خودکفایی غذایی،شاخص توسعه انسانی،تولید سرانه غذا ،

عنوان انگلیسی A Study of Food Security and Human Development in Islamic Countries
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله امنیت غذایی,خودکفایی غذایی,شاخص توسعه انسانی,تولید سرانه غذا 

نویسندگان مقاله صادق بختیاری |


زهرا حقی |



نشانی اینترنتی http://aead.agri-peri.ac.ir/article_132277_be293dfc898e044d8c5106012146be17.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات