این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۲، شماره ۱۶۲، صفحات ۱۶-۲۸
عنوان فارسی
فرمولاسیون نوشیدنی ایزوتونیک برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک و پپتیدهای آب پنیر انکپسولهشده در آلژینات
چکیده فارسی مقاله
این تحقیق با هدف
فرموله کردن
یک نوشیدنی ورزشی ایزوتونیک فراسودمند برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک ها و پپتیدهای آب پنیرانکپسوله شده توسط آلژینات انجام شد
.
اثر پروتئین آب پنیر
هیدرولیزشده
به عنوان
آنتی اکسیدان طبیعی و
پروتئین های
آب پنیر
به عنوان
پوشش میکروکپسول ها در نوشیدنی فرموله شده مورد بررسی قرار گرفت. انکپسول پروبیوتیک ها و پپتیدهای آب پنیر به بهبود خواص مکانیکی کپسول، فعالیت تخمیری و بقای پروبیوتیکها در طول 28 روز نگهداری کمک کردند. کپسول ها
ی
آلژینات
پوششداده شده
با پروتئین آب پنیر کارایی کپسولاسیون، فاکتور
کروی بودن
و ظرفیت
آنتی اکسیدانی
بهتری را قبل و بعد از تخمیر نسبت به کپسول های بدون پوشش نشان دادند. هیدرولیز پروتئین تأثیر مثبتی بر خواص
آنتی اکسیدانی
و
زنده مان
ی باکتری های پروبیوتیک نوشیدنی در طول 28 روز نگهداری
داشت. نوشیدنی ورزشی فرموله شده بر پایه آب پنیر می تواند بعنوان یک جایگزین طبیعی و فراسودمند برای نوشیدنی های تجاری موجود باشد.
کلید واژه: پرمیت آب پنیر، پروتئین
هیدرولیزشده
،
آنتی اکسیدان
، انکپسولاسیون
کلیدواژههای فارسی مقاله
پرمیت آب پنیر،پروتئین هیدرولیز شده،آنتی اکسیدان،انکپسولاسیون،
عنوان انگلیسی
Whey permeate-based isotonic beverage formulation containing whey protein probiotic and peptides co-encapsulated in alginate Matrix
چکیده انگلیسی مقاله
This study aimed to formulate a functional isotonic sports drink based on whey permeate containing probiotics and whey peptides encapsulated by alginate. The effect of hydrolyzed whey production as a natural antioxidant and whey as a coating of microcapsules in the formulated drink was investigated. Encapsulation of probiotics and whey peptides helped to improve the mechanical properties of the capsule, fermentation activity and survival of probiotics during 28 days of storage. Alginate capsules coated with whey culture showed better encapsulation efficiency, sphericity factor and antioxidant composition before and after fermentation compared to uncoated capsules. Hydrolysis had a positive effect on the antioxidant properties and viability of probiotic bacteria during 28 days of storage. Formulated whey-based sport drink can be a natural and functional alternative to existing commercial drinks
.
Keyword: Whey permittivity, Hydrolyzed protein, Antioxidant, Encapsulation
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
پرمیت آب پنیر,پروتئین هیدرولیز شده,آنتی اکسیدان,انکپسولاسیون
نویسندگان مقاله
مریم سلطانی |
1- گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات ، تهران ، ایران.
محمد ربانی |
گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات ، تهران ، ایران.
وحید مفید |
گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شهید بهشتی، تهران ، ایران.
امیرمحمد مرتضویان |
2- گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شهید بهشتی، تهران ، ایران.
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_27416_20c4f374e79849eb34f05f3b48ed2ece.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات