این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۲، شماره ۱۵۸، صفحات ۲۲۷-۲۳۷
عنوان فارسی
بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری
چکیده فارسی مقاله
ﮐﺎﻧﺘﺎﮔﺰاﻧﺘﯿﻦ مولکول کتوکاروتنوئید ﻏﯿﺮاﺷﺒﺎع ﺑﻮده ﮐﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﺣﺴﺎس اﺳﺖ. توسعه
میکرو-نانو کپسولاسیون
یکی از راهکارهایی است که ترکیبات زیست فعال را در برابر شرایط نامناسب محیطی
محافظت میکند.
در این مطالعه کانتاگزانتین با استفاده از پلیمر پروتئین آب پنیر با روش الکترواسپری ریزپوشانی شدند و با استفاده روش سطح پاسخ تاثیر چهار متغیر مستقل غلظت پروتئین آب پنیر، ولتاژ به کار رفته، نرخ ورودی و فاصله سر سرنگ و جمع کننده بر روی کارایی الکترواسپری کانتاگزانتین ارزیابی شد.
بر اساس نتایج به دست آمده توابع مطلوبیت بیشترین مطلوبیت با مقدار 93/0 در غلظت پروتئین آب پنیر 4/39
%
، ولتاژ
kV
5/17،
نرخ ورودی
2/2
mL/h
، فاصله سرسرنگ و جمع کننده
cm
1/17 تعیین شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ریزپوشانی،الکترواسپری،پروتئین آب پنیر،کانتاگزانتین،
عنوان انگلیسی
Microencapsulation of canthaxanthine with electrospray and optimizaing processing papameters toward efficiency encapsulation by response surface methodology
چکیده انگلیسی مقاله
This study showed the potential of the electrospinning (in this case electrospraying) technique to produce whey protein concentrate (WPC) micro and nanocapsules for applications in the encapsulation of canthaxanthin. The
results showed
that the solution concentration
, feed solution flow rate and applied voltage had a direct effect on the encapsulation efficiency. by increasing of the solution concentration, feed solution flow rate and applied voltage, the encapsulation efficiency increased. The results showed that solution concentration was the most effective factor in electrospraying, because its scale estimate was highest. According to the results of analysis of variance (ANOVA) for this model, the regression model suggested a significant value for both linear and quadratic terms at P
<
0.05. Also in order to obtain 0.93% encapsulation efficiency, optimum point was found at the emulsion concentration of 39.4%, feed solution flow rate of 12.2 ml/min, applied voltage of 17.5 kV, and 17.1cm distance between needle tip and collector.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
ریزپوشانی,الکترواسپری,پروتئین آب پنیر,کانتاگزانتین
نویسندگان مقاله
فاطمه کریمی |
دانش آموخته دکتری گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد تهران شمال
محمد حسین عزیزی |
استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
سهراب معینی |
استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد تهران شمال
محمد کریمی |
دانشیار گروه نساجی دانشکده نساجی دانشگاه امیرکبیر
رکسانا موگویی |
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد تهران شمال
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_27350_fcb94c27d8e31b9a26923b5b579316f9.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات