این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۹، شماره ۱۲۸، صفحات ۲۳۵-۲۴۷
عنوان فارسی
بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش تاثیر نمونههای فیلم بهینه انتخاب شده بر پایه پکتین سیب و پروتئین ماش حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل، نانوذرات اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات بر بسته بندی پنیر فراپالایش مورد مطالعه قرار گرفتند و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر شامل اسیدیته،
pH
، نمک، محتوای رطوبتی، لیپولیز، پروتئولیز، چربی و ارزیابی حسی در طول زمان (0- 60 روز) و فیلم های بهینه طبق طرح
I-Optimal
بررسی شدند. بر اساس نتایج حاصل شده تاثیر فیلمهای بهینه مختلف انتخاب شده بر بسته بندی پنیر غیرمعنادار بود؛ در حالیکه گذشت زمان تاثیر معناداری بر ویژگیهای مورد ارزیابی داشت. مطابق نتایج با گذشت زمان، میزان
pH
، رطوبت، پروتئولیز، چربی و پذیرش کلی نمونههای پنیر فراپالایش بسته بندی شده به طور معناداری کاهش یافت. به علاوه تاثیر بسته بندی فیلمهای بهینه بر پنیر فراپالایش سبب افزایش اسیدیته، نمک و لیپولیز گردید. نتایج حاصل از ارزیابی حسی نشان داد که امتیاز ارزیابان با گذشت زمان بر میزان مقبولیت نمونههای پنیر به طور معناداری کاهش یافت. به طور کلی، فیلمهای نانوکامپوزیتی بر پایه پکتین و پروتئین ماش با نانوذرات اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات و میکروانکپسولاسیون عصاره هل میتوانند در بسته بندی پنیر فراپالایش مورد استفاده قرار گیرند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوکامپوزیت،پنیر فراپالایش،فیلم خوراکی،میکروانکپسولاسیون،
عنوان انگلیسی
Packaging of UF cheese with edible film of nanocomposite isolated mung bean protein-apple pectin containing microencapsulation of cardamom extract and serum oxide nanoparticles and quantum carbon Graphite dots: Investigation of its physicochemical properties
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, the effect of selected optimal film samples based on apple pectin and mung bean protein containing microencapsulation of cardamom extract, cerium oxide nanoparticles and quantum dot nanoparticles on the packaging of refined cheese was studied and physicochemical properties of cheese including acidity, pH, salt content, moisture content Lipolysis, proteolysis, fat and sensory evaluation were evaluated over time (0-60 days) and optimal film according to I-Optimal design. Based on the results, the effect of different optimally selected films on cheese packaging was non-significant; while the passage of time had a significant effect on the evaluated characteristics. According to the results, over time, the pH, moisture, proteolysis, fat and overall acceptance of samples of packaged ultra-refined cheese decreased significantly. In addition, the effect of optimal film packaging on ultra-refined cheese increased acidity, salt and lipolysis. The results of sensory evaluation showed that the evaluators' score on the acceptance of cheese samples decreased significantly over time. In general, nanocomposite films based on pectin and mung bean protein with cerium oxide and carbon quantum dot nanoparticles and microencapsulation of cardamom extract can be used in the packaging of refined cheese
.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نانوکامپوزیت,پنیر فراپالایش,فیلم خوراکی,میکروانکپسولاسیون
نویسندگان مقاله
ایرج کریمی ثانی |
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
محمد علیزاده |
استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26837_5766ccbb3a9e98425fddcda55da6702c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات