این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۹، شماره ۱۲۷، صفحات ۳۸۵-۳۹۴

عنوان فارسی جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها
چکیده فارسی مقاله هدف از این پژوهش شناسایی اسید لاکتیک باکتری‌های غالب در ترشی سیر، با استفاده از آزمونهای اولیه بیوشیمیایی و به کمک تکنیک PCR و بررسی فعالیت پروبیوتیکی بالقوه آنها می باشد. بدین منظور جهت تعیین پتانسیل پروبیوتیکی جدایه‌های مذکور، آزمایش‌های تأییدی شامل بررسی مقاومت به اسید، مقاومت به شرایط شبیه‌سازی شده معده، مقاومت به نمک‌های صفراوی، فعالیت علیه باکتریهای بیماری­زا، حساسیت نسبت به برخی آنتی‌‌بیوتیک‌های رایج و فعالیت همولیتیکی جدایه‌ها انجام گرفت. بر اساس نتایج حاصل از BLAST، پنج جدایه Lactobacillus plantarum، دو جدایه به عنوانPediococcus ethanolidurans و یک جدایه به عنوان Lactobacillus brevis شناسایی شدند. لاکتیک اسید باکتری‌های جدا شده در این مطالعه توانایی زندهمانی در pH 2/5، رشد در محیط حاوی 0/3 درصد نمک صفراوی، حساس به آنتیبیوتیکها و فاقد فعالیت همولیتیکی بودند به همین دلیل دارای خواص پروبیوتیکی هستند. همچنین روماند جدایه‌های این پژوهش در غلظتهای بالا توانایی مهار رشد و نیز قدرت کشندگی بر باکتریهای بیماریزا را داشتند. در نهایت جدایههای این پژوهش می‌توانند در آینده به عنوان سویه دارای پتانسیل پروبیوتیک به محصولات دیگر نیز افزوده شوند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پروبیوتیک،سیر،اسید لاکتیک باکتری‌ها،PCR،

عنوان انگلیسی Isolation and Lactic Identification of Dominant Bacteria in Garlic Pickled and Investigation of Some Potential Probiotic Activities
چکیده انگلیسی مقاله The aim of this study was to identify the lactic acid of the dominant bacteria in pickled garlic, using initial biochemical tests and PCR technique and to investigate their potential probiotic potential. For this purpose, to determine the probiotic potential of these isolates, some confirmatory tests including resistance to acid, resistance to simulated gastric conditions, resistance to bile salts, activity against pathogenic bacteria, susceptibility to some common antibiotics and hemolytic activity of isolates were performed. Based on BLAST results, five isolates of Lactobacillus plantarum, two isolates as Pediococcus ethanolidurans and one isolate as Lactobacillus brevis were identified. The lactic acid bacteria isolated in this study had the ability to survive at pH 2.5, grow in medium containing 0.3% bile salt, were sensitive to antibiotics and lacked hemolytic activity and therefore have probiotic properties. Supernatant of isolates of this study in high concentrations had the ability to inhibit growth of pathogenic bacteria and the lethal activity against them. Finally, the isolates of this study can be added to other products in the future as a strain with probiotic potential.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله پروبیوتیک,سیر,اسید لاکتیک باکتری‌ها,PCR

نویسندگان مقاله امیر خدنگ نیکفرجام |
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران

الهام مهدیان |
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران

ریحانه احمدزاده قویدل |
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران

رضا کاراژیان |
گروه بیوتکنولوژی صنعتی میکروارگانیسم ها، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی، جهاد دانشگاهی مشهد


نشانی اینترنتی https://fsct.modares.ac.ir/article_26817_999e3c9abc4b3ff4576a841cf89977e2.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات