این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۹، شماره ۱۲۴، صفحات ۲۱۷-۲۳۰
عنوان فارسی
تأثیر استفاده از روشهای مختلف خشککردن و بستهبندی تحت اتمسفر اصلاحشده بر برخی ویژگیهای کیفی پودر سیب
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش برخی از ویژگیهای
فیزیکوشیمیایی پودر سیب
ت
ولیدشده با روشهای مختلف خشککردن مورد ارزیابی قرار گرفت. بهمنظور بررسی اثر انبارمانی بر ویژگیهای تغذیهای پودرهای
سیب، نمونهها در اتمسفر تغییر داده شده بستهبندی و طی بازههای 135 و 270 روز
موردبررسی قرار گرفتند. برشهای سیب با استفاده از روشهای خشککردن انجمادی، مایکروویو و آون و همچنین آب سیب به روشهای پاششی و کفپوشی خشک گردید. نتایج نشان داد بالاترین میزان
ویتامین ث
(
ASA
)، ترکیبات فلاونوئیدی (
TF
) و ترکیبات فنلی (
TP
) مربوط به پودرهای تولیدی با روش انجمادی و پسازآن پاششی بود. کمترین تغییرات رنگ نسبت به نمونه تازه در پودرهای تولیدی با خشککن انجمادی و پس از آن
مایکروویو دیده شد. بستهبندی در اتمسفر
تغییر دادهشده
منجر به کاهش معنیدار تخریب
ASA
،
TF
و
TP
نسبت به اتمسفر معمولی طی 9 ماه نگهداری شد. نتایج نشان داد روش خشککردن تأثیر معنیداری بر ویژگیهای پودر سیب داشته و بین روشهای موردبررسی، خشککردن انجمادی و پاششی به ترتیب برای خشککردن سیب بهصورت قطعه شده و آبگیری شده مناسبتر هستند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
بستهبندی اتمسفر اصلاح شده،خشککردن انجمادی،خشککردن پاششی،ویژگیهای تغذیهای،
عنوان انگلیسی
Effect of modified atmosphere packaging on some physicochemical properties of apple powder produced by different drying methods
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, some physicochemical properties of apple powder produced by different drying methods were evaluated. In order to investigate the storage effect on the nutritional properties of apple powders, the samples were packed in a modified atmosphere and examined at intervals of 135 and 270 days. Apple slices were dried by freeze drying, microwave and oven drying methods as well as apple juice by spraying and foam mat drying methods. The results showed that the highest levels of vitamin C (ASA), flavonoid compounds (TF) and phenolic compounds (TP) were related to powders produced by freezing and spray drying, respectively. Minimal color changes compared to fresh samples were observed in powders produced with freeze and then microwave dryers. Packaging in the modified atmosphere resulted in a significant reduction in the degradation of ASA, TF and TP compared to the normal atmosphere during 270 days of storage. The results showed that the drying method had a significant effect on the properties of apple powder and among the studied methods, freeze-dried and sprayed drying were suitable for drying apples sliced and its juice, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
بستهبندی اتمسفر اصلاح شده,خشککردن انجمادی,خشککردن پاششی,ویژگیهای تغذیهای
نویسندگان مقاله
شیوا روشنی |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی
سید احمد شهیدی |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی
آزاده قربانی حسن سرایی |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی
شهرام نقی زاده رئیسی |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26717_9e659c64307bb0e8fd37a7e0664da88c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات