این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۷، شماره ۱۰۰، صفحات ۵۷-۶۶
عنوان فارسی
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-۴۷۴ و MDA-MB_۲۳۱
چکیده فارسی مقاله
چکیده:
رادیکال های آزاد باعث بیماری های بسیاری در انسان می شوند. آنتی اکسیدان ها، خطر بیماری قلبی عروقی و سکته را با خنثی سازی رادیکال های آزاد کاهش می دهند و از سوی دیگر قابلیت جلوگیری از پیشرفت سرطان را دارند. آنتی اکسیدان طبیعی میزان آنتی اکسیدانی پلاسما را افزایش می دهند
.
گیاهان منبع غنی از ترکیبات ثانویه هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار میروند. در این مطالعه از اندامهای هوایی گیاه شاهتره استفاده گردید و میزان خاصیت ضد سرطانی عصاره های متانولی،آبی،اتانولی آن ارزیابی شد. پس از تهیه عصاره گیاه اثر آن را بر روی رشد سلول های سرطانی پستان
BT-474
و
MDA-MB_231
در زمان های 24 ،48و 72 ساعت با روش فلوسایتومتری و
MTT
(
3-(4,5-dimethylthiazol-2-yl)-2,5-diphenyl tetrazolium bromide
) سنجیده شد. بالاترین درصد کشندگی سلولی با توجه به تکنیک
MTT
مربوط به عصاره آبی شاهتره بر روی سلول
MDA-MB-231
بعد از 72 ساعت به مقدار2 میکروگرم/میلی لیتر گزارش شده است. نتایج این مطالعه به خوبی نشان می دهند که گیاه شاه تره تاثیر آنتی اکسیدانی و کشندگی سلول های سرطانی بسزایی دارد و پتانسیل کامل این عصاره گیاهی میتواند با مطالعات بیشتر در مورد مدل های حیوانی و آزمایش های بالیتی مشخص شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
فعالیت ضد سرطانی،شاه تره،تست MTT،سرطان پستان،تکنیک فلوسایتومتری،
عنوان انگلیسی
Anticancer Effect of Fumaria vaillanti extracts on BT-474 and MDA-MB_123 breast cancer cells
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract
Free radicals cause many diseases in human. Antioxidants reduce the risk of cardiovascular disease and stroke by neutralizing free radicals and on the other hand, prevent progression of cancer. The natural antioxidant enhances antioxidant properties of plasma to prevent diseases such as heart disease, cancer, and stroke. Plants are a rich source of secondary compounds, which are the most important natural antioxidants.
In this study,
Fumaria vaillanti
aqueous, methanol and ethanol extracts were used to determine the anticancer effect of extracts on Breast Cancer Cells Lines BT-474, MDA-MB_231 after 24, 48 and 72h.
The highest percentage of cell death, according to the MTT (3-(4,5-dimethylthiazol-2-yl)-2,5-diphenyl tetrazolium bromide) technique, has been reported in the aqueous extract on MDA-MB-231 cells after 72 hours at with IC
50
of 2 μg / ml.
The results of this study indicate that
Fumaria vaillanti
shows a significant antioxidant and cell toxicity effect and full potential of extracts can be realized by further studies on animal models and subsequent trials.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
فعالیت ضد سرطانی,شاه تره,تست MTT,سرطان پستان,تکنیک فلوسایتومتری
نویسندگان مقاله
پریچهر حناچی |
دانشیار گروه بیوتکنولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران
مرجان حسین پور |
کارشناسی ارشد بیوشیمی، گروه بیوتکنولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران
سیده زهرا بطحایی |
استاد گروه بیوشیمی دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس
روشنک زرین قلمی |
کارشناسی ارشد بیوشیمی، گروه بیوتکنولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26156_0a93b31d4a3ac97d15d2a327d512bc84.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات