این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۶، شماره ۹۴، صفحات ۱۰۵-۱۱۲

عنوان فارسی برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
چکیده فارسی مقاله چکیده
در این مطالعه برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه به-ایزوله پروتئین آبپنیر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از آنالیزهای کدورت سنجی، پتانسیل زتا و بازده کواسرویتها برای تعیین شرایط بهینه کواسرواسیون استفاده شد. سپس خواص کواسرویتهای حاصله توسط بررسی ظاهری، میکروسکوپ­های الکترونی و نوریمورد بررسی قرار گرفت.کدورت در نسبت 70:30 به حداکثر مقدار خود برابر NTU2200 رسید. بیشترین بازده کواسرویتها (67/80 درصد) در pH 4 حاصل شد. نتایج نشان داد که بهترین شرایط کواسرواسیون در نسبت 70:30 پروتئین به موسیلاژ و pH 4 حاصل میشود.بررسیهای ظاهری و میکروسکوپی نشان دادند که ذرات کواسرویت به شکلمجموعهای از ذرات کوچکتر و کنار هم هستند. عکس SEM نیز نشان داد که ذرات حاصله بعد از خشک شدن ظاهری غیریکنواخت و ناهمگون دارند. این نوع از کواسرویتها را میتوانبهعنوان بافت دهنده، حامل ترکیبات زیست فعال و جایگزین چربی در محصولات غذایی و دارویی بکار برد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلید واژگان کواسرواسیون،به دانه،آبپنیر،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله کلید واژگان کواسرواسیون,به دانه,آبپنیر

نویسندگان مقاله رضا قادرمزی |
1دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران

اصغر خسروشاهی |
2استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران

فردین تمجیدی |
3استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران

محمد حسین عزیزی |
4استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران


نشانی اینترنتی https://fsct.modares.ac.ir/article_26071_4e1c6171913b0f374d3b1d967e4bbf3c.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات