این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۶، شماره ۹۴، صفحات ۱۰۵-۱۱۲
عنوان فارسی
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
چکیده فارسی مقاله
چکیده
در این مطالعه برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه به-ایزوله پروتئین آب
پنیر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از آنالیزهای کدورت سنجی، پتانسیل زتا و بازده کواسرویت
ها برای تعیین شرایط بهینه کواسرواسیون استفاده شد. سپس خواص کواسرویت
های حاصله توسط بررسی ظاهری، میکروسکوپهای الکترونی و نوریمورد بررسی قرار گرفت.کدورت در نسبت 70:30 به حداکثر مقدار خود برابر
NTU
2200 رسید. بیشترین بازده کواسرویت
ها (67/80 درصد) در
pH
4 حاصل شد.
نتایج نشان داد که بهترین شرایط کواسرواسیون در نسبت 70:30 پروتئین به موسیلاژ و
pH
4 حاصل می
شود.بررسی
های ظاهری و میکروسکوپی نشان دادند که ذرات کواسرویت به شکلمجموعه
ای از ذرات کوچک
تر و کنار هم هستند. عکس
SEM
نیز نشان داد که ذرات حاصله بعد از خشک شدن ظاهری غیریکنواخت و ناهمگون دارند. این نوع از کواسرویت
ها را می
توانبه
عنوان بافت دهنده، حامل ترکیبات زیست فعال و جایگزین چربی در محصولات غذایی و دارویی بکار برد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان کواسرواسیون،به دانه،آبپنیر،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
کلید واژگان کواسرواسیون,به دانه,آبپنیر
نویسندگان مقاله
رضا قادرمزی |
1دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
اصغر خسروشاهی |
2استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
فردین تمجیدی |
3استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
محمد حسین عزیزی |
4استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26071_4e1c6171913b0f374d3b1d967e4bbf3c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات