این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۶، شماره ۹۴، صفحات ۱۸۷-۱۹۶
عنوان فارسی
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق ابتدا هویجها به قطعات مساوی خرد شده و سپس تحت پیش تیمارهای متفاوت با سطوح مختلف مورد نظر قرار گرفتند. سطوح ولتاژ در پیش تیمار اهمیک 40، 60 و 80 ولت و زمان 3، 5 و 7 دقیقه بود. پارامتر مورد بررسی در پیش تیمار بلانچینگ شامل زمان، با سطوح مختلف 5، 10 و 15 دقیقه بود. سپس بلافاصله بعد از پیش تیمار، نمونهها در مایکروویو با سطوح توانی 360، 600 و 900 وات خشک شدند. در نهایت برای هر مورد از نمونههای خشک شده با مایکروویو و پیش تیمار و سطوح مختلف آن، مقادیر انرژی بهرهوری و انرژی از دست رفته آنها محاسبه شد. طبق نتایج بدست آمده در اکثر موارد، شاهد این بودیم که با افزایش مقدار توان مایکروویو، انرژی بهرهوری افزایش و به دنبال آن انرژی از دست رفته کاهش مییابد به طوری که بیشترین مقدار آن 8797/15% بود. در بررسی اثر ولتاژ در پیش تیمار اهمیک نیز نتیجهای مشابه بدست آمده که بیشترین مقدار بهرهوری انرژی 7061/15% بود. همچنین در بررسی اثر پارامتر زمان در پیش تیمارهای اهمیک مشاهده شد که با افزایش زمان پیش تیمار مقدار انرژی بهرهوری نیز افزایش و انرژی از دست رفته کاهش مییابد به طوری که بیشترین مقدار انرژی بهرهوری و کمترین مقدار انرژی از دست رفته به ترتیب 7409/15% و 2358/8 مگاژول اندازه گیری شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
هویج،مایکروویو،اهمیک،بلانچینگ،خشک کن،پیش تیمار،
عنوان انگلیسی
Microwave dryer energy analysis with ohmic and blanching pretreatments in drying carrots
چکیده انگلیسی مقاله
In this research, carrots were first cut into equal pieces and then subjected to different treatments at different levels. The voltage levels were at 40, 60 and 80 volt in ohmic pretreatment and at 3, 5, and 7 minutes. The parameters studied in the blanching pretreatment included time, with different levels of 5, 10, and 15 minutes. Immediately after pretreatment, samples were dried in microwaves at 360, 600 and 900 watts. Finally, for each case of microwave dried and pretreated samples and their different levels, the energy efficiency values and their lost energy were calculated. According to the results, in the majority of cases, we see that increasing the amount of microwave power increases the energy efficiency, and subsequently, the lost energy decreases, so that the maximum value was 15.8797%. In the study of the effect of voltage in the ohmic pretreatment, a similar result was obtained, with the highest energy efficiency of 15.7061%. Also, in evaluating the effect of time parameter in ohmic pretreatments, it was observed that with increasing pretreatment time, the amount of energy efficiency was also increased and the energy lost was reduced, so that the highest amount of energy efficiency and the lowest amount of energy lost were respectively 15.7409% and 8.2358 MJ were measured.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
هویج,مایکروویو,اهمیک,بلانچینگ,خشک کن,پیش تیمار
نویسندگان مقاله
محسن آزادبخت |
دانشیار گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
فاطمه نوشاد |
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محمدجواد محمودی |
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
رضا قزاق جاهد |
دانشجوی کارشناسی گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26077_0799e9fa2b9e74b6cec541dc1b9cd1fa.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات