این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۶، شماره ۹۲، صفحات ۱۲۹-۱۴۱
عنوان فارسی
تاثیر پارامترهای عملیاتی خشککن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق اثر دمای هوای ورودی و نیز اثر دبی شیر ورودی بر خصوصیات فیزیکی پودر بهدست آمده از خشککن بستر فورانی بررسی شد. نمونههای شیر در سه سطح دمای هوای ورودی (80، 100 و 120 درجه سلسیوس) و سه سطح دبی شیر ورودی (333/1، 500/2 و 556/3 میلیلیتر بر دقیقه) در سامانه بستر فورانی خشک شدند. اثر این عوامل بر خصوصیات فیزیکی (چگالی توده، چگالی ضربه، جریانپذیری، رنگ و میزان رطوبت) آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از روش سطح پاسخ میزان تاثیرگذاری عاملهای ذکر شده بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر مشخص و مدلسازی شد. مقادیر بهینه دمای هوای ورودی و دبی خوراک ورودی به ترتیب معادل 82/93 درجه سلسیوس و 333/1 میلیلیتر/دقیقه بهدست آمد. در شرایط بهینه، مقادیر مطلوب هر یک از خصوصیات فیزیکی پیشبینی گردید و با دادههای تجربی بهدست آمده در شرایط بهینه ارزیابی شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
فرآیند خشککردن،بستر فورانی،پودر شیر،خصوصیات فیزیکی،
عنوان انگلیسی
Effect of operational parameters of spouted bed dryer on the physical properties of milk powder
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, the effect of the inlet air temperature and milk flow rate on the physical properties of the milk powder obtained from the spouted bed dryer was investigated. Milk samples were dried at three levels of inlet air temperature (80, 100 and 120
○
C) and three levels of milk flow rate (1.333, 2.500, 3.556 ml/min). The effect of these factors on the physical properties (bulk density, tapped density, flowability, color, and moisture content) of the powders was evaluated. The effects of the mentioned factors on the physical properties of milk powder were determined and modeled using response surface methodology. The optimum inlet air temperature and the milk flow rate was obtained 93.82
○
C and 1.333 ml/min, respectively. Under these conditions, the desired values for each physical parameter were predicted and compared with the experimental data.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
فرآیند خشککردن,بستر فورانی,پودر شیر,خصوصیات فیزیکی
نویسندگان مقاله
شهربانو حامدی |
مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
حمیدرضا اخوان |
بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
محمد هادی نعمت اللهی |
گروه بیوشیمی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان
محمد مهدی افصحی |
مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26044_9b989bd74b48c88666eaf5f480a0456b.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات