این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۴، صفحات ۴۴۱-۴۵۵
عنوان فارسی
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
چکیده فارسی مقاله
چکیده
نانو امولسیون
های تولید شده از ترکیبات و اجزای مغذی به
طور گسترده
ای برای ریزپوشان کردن، محافظت و انتقال اجزای هدفمند چربی
دوست نظیر چربی
های زیست فعال (مانند اسیدهای چرب امگا3 و اسید لینولئیک کونژوگه) و طعم
های محلول در روغن، ویتامین
ها، مواد نگه
دارنده و مواد مغذی با قابلیت دارویی به درون غذا در صنایع غذایی استفاده می
شود. هدف این پژوهش بررسی ویژگی
های ماست حاوی نانو امولسیون عطرمایه نعناع تولیدشده با صمغ دانه ریحان است. در این پژوهش ماست با استفاده از چهار سطح مقدار نانو امولسیون عطرمایه نعناع (0، 1، 3 و 5 درصد) و سه سطح زمان نگهداری (روز 1، 7 و 14 نگهداری) در قالب آزمایش فاکتوریل به
صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار تولید شد. ارزیابی ویژگی
های ساختاری و فیزیکوشیمیایی در دمای 5-4 درجه سانتی
گراد انجام شد. داده
های ویسکوزیته و ویژگی
های فیزیکوشیمیایی (زمان گرمخانه گذاری، اسیدیته، میزان آب اندازی و ویسکوزیته مرکب) تفاوت معنی
داری (05/0>
P
) داشتند. نانو امولسیون عطرمایه نعناع موجب افزایش زمان گرمخانه گذاری شد. بر اساس نتایج به
دست
آمده به نظر می
رسد که می
توان نانو امولسیون عطرمایه نعناع را به سهولت به ماست اضافه کرد، بدون اینکه تغییراتی در ویژگی
های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آن به وجود آید و حتی این ویژگی
ها به
طور نسبی بهبود یابد.
کلید واژگان:
نانو امولسیون، ماست، صمغ دانه ریحان، عطرمایه نعناع.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان نانو امولسیون،ماست،صمغ دانه ریحان،عطرمایه نعناع،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
کلید واژگان نانو امولسیون,ماست,صمغ دانه ریحان,عطرمایه نعناع
نویسندگان مقاله
منیره یزدی نژاد |
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران
آزاده قربانی حسن سرایی |
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران
شهرام نقی زاده رئیسی |
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25809_ffdeafe9dfb35a9a6a260e13b5998a05.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات