این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۳، صفحات ۱۵-۲۷
عنوان فارسی
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی
چکیده فارسی مقاله
در سنجش فنوتیپی مجموع 58 باکتری از 3 نمونه سبزیجات تخمیری جدا گردید. جدایههای لاکتیکی براساس خصوصیات فنوتیپی در سطح جنس به صورت 64% Lactobacillus، 5% Pediococcus، 4.5% Leuconostoc و 26.5% جدایهها غیرقابل تشخیص شناسایی گردیدند. این شناسایی توسط روش مولکولی مستقل از کشت براساس نسل جدید توالی یابی آمپلیکونهای ژن 16S ribosomal RNA کامل گردید. نواحی V3 و V4 از ژن 16S rRNA تکثیر شد و توسط پلتفرم Illumina MiSeq توالی یابی شدند. دادهها با نرم افزار BaseSpace و بانک اطلاعاتی greengenes بررسی گردیدند. این آنالیز حضور 77.12% Lactobacillus، 7.51% Pediococcus، 5.61% Leuconostoc، 1.20% Acinetobacter، 1.00% Enterobacter، 0.35% Erwinia و 0.35% Dickeya به عنوان جنسهای غالب و همچنین 2.79% باکتری غیرقابل طبقه بندی را در محصول نشان داد. در سطح گونه به صورت 19.32% Lactobacillus brevis ،15.71% Lactobacillus japonicus ، 13.25% Lactobacillus pentosus، 10.26% Lactobacillus senmaizukei، 4.60% Lactobacillus plantarum، 2.65% Leuconostoc mesenteroides ،2.32% Lactobacillus acidifarinae و 17.26% باکتری غیرقابل طبقهبندی شناسایی شدند. در سطح شناسایی جنس توسط هر دو سنجش فنوتیپی و مولکولی (NGS) نتایج مشابهی حاصل گردید. در این مطالعه، روش نسل جدید توالییابی در شناسایی کامل جامعه میکروبی شوری سبزیجات با آب گوجه فرنگی آشکار کرد که فلور میکروبی لاکتیکی به عنوان فلور غالب شامل Lactobacillus، Pediococcusو Leuconostoc فرایند تخمیر را هدایت میکنند. بهعلاوه باکتریهای غیرلاکتیکی شامل Acinetobacter، Enterobacter، Erwinia و Dickeya نیز میتوانند نقش مهمی در فرایند رسیدگی شوری سبزیجات با آب گوجهفرنگی داشته باشند. باکتریهایی پروبیوتیکی نظیر Lactobacillus plantarum، Lactobacillus pentosus، Leuconostoc mesenteroides و Lactobacillus brevis نیز در این فراورده تخمیری شناسایی گردیدند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نسل جدید توالی یابی،شوری سبزیجات،آب گوجه فرنگی،تخمیر،
عنوان انگلیسی
Identification of microbial diversity of fermented pickled vegetable with tomato juice using Next-Generation Sequencing technique
چکیده انگلیسی مقاله
A total of 58 bacteria from three fermented vegetables samples were isolated. These isolates were identified as 64% Lactobacillus, 5% Pediococcus, 4.5% Leuconostoc and 26.5% unclassified bacteria based on phenotypic characterizations using morphological and biochemical tests. This identification was completed by culture-independent molecular method based on next-generation sequencing of 16S ribosomal RNA gene amplicons. The V3 and V4 regions of 16S rRNA gene were amplified and sequenced using Illumina MiSeq platform. These data were analyzed with BaseSpace software and Greengenes database. The analysis revealed 77.12% Lactobacillus, 7.51% Pediococcus, 5.61% Leuconostoc, 1.20% Acinetobacter, 1.00% Enterobacter, 0.35% Erwinia, 0.35% Dickeya as the predominant genera and 2.79% unclassified bacteria. At species level, 19.32% Lactobacillus brevis, 15.71% Lactobacillus japonicus, 13.25% Lactobacillus pentosus, 10.26% Lactobacillus senmaizukei, 4.6% Lactobacillus plantarum, 2.65% Leuconostoc mesenteroides and 2.32% Lactobacillus acidifarinae and 17.26% unclassified bacteria were identified. The same identification results were obtained by both phenotypic and Next- generation sequencing assays at genus level. In this study, application of next generation sequencing in identification of whole microbial community of this fermented product revealed that lactic acid bacteria include Lactobacillus, Pediococcus and Leuconostoc as dominant flora, were involved in fermentation process. Non-lactic acid bacteria such as Acinetobacter, Enterobacter, Erwinia and Dickeya genera also play important role in fermented pickled vegetable with tomato juice ripening. Moreover, probiotic bacteria such as Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, Leuconostoc mesenteroides and Lactobacillus brevis were identified in this fermented product.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نسل جدید توالی یابی,شوری سبزیجات,آب گوجه فرنگی,تخمیر
نویسندگان مقاله
شهره حسامی |
استادیار، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران.
نفیسه دعوتی |
استادیار گروه صنایع غذایی دانشکده صنایع غذایی بهار- دانشگاه بوعلی سینا همدان
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25735_478a73583895731dc128308f8dbf4613.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات