این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۳، صفحات ۱۴۵-۱۵۵
عنوان فارسی
تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی و مقایسه آن با روشهای آفتابی، هوای داغ و مایکروویو
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق، سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی خشک شده با استفاده از روش خشککردن رفرکتنس ویندو با روشهای مایکروویو، هوای داغ و روش آفتابی مقایسه شد. با توجه به نتایج حاصله، سرعت خشک شدن گوجه فرنگیها ابتدا در روش مایکروویو و متعاقب آن در روش رفراکتنس ویندو بیشتر از هوای داغ و روش آفتابی بود. در منحنیهای خشک شدن در روشهای رفرکتنس ویندو و مایکروویو، دوره خشک کردن ثابت مشاهده نشد. کمترین و بیشترین مقدار چروکیدگی به ترتیب مربوط به نمونههای خشک شده با روش رفراکتنس ویندو و هوای داغ بود. بیشترین و کمترین مقدار قابلیت جذب مجدد آب به ترتیب در نمونههای خشک شده با روش رفراکتنس ویندو و هوای داغ مشاهده شد. شاخصهای L* ، b* و a* در نمونههای خشک شده به روش رفراکتنس ویندو بطور معنی داری بیشتر و در نمونههای خشک شده با هوای داغ کمتر از سایر نمونهها بود. با توجه به ارزیابی حسی رنگ، نمونههای خشک شده با روش رفراکتنس ویندو بطور معنی داری بیشترین امتیاز رنگ و در روش مایکروویو کمترین امتیاز رنگ را کسب کردند. گرچه زمان خشک شدن برشهای گوجه فرنگی در روش مایکروویو، بسیار کوتاهتر از روش رفرکتنس ویندو بود، اما خصوصیات رنگی نمونههای تهیه شده با روش مایکروویو بطور معنیداری پایینتر از روش رفرکتنس ویندو بود. بنابراین، نتیجهگیری میشود که از روش رفرکتنس ویندو میتوان به عنوان یک جایگزین مناسب برای خشک کردن برشهای گوجه فرنگی در هوای داغ و مایکروویو استفاده نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
خشک کردن آفتابی،رفراکتنس ویندو،مایکروویو،هوای داغ،گوجه فرنگی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
خشک کردن آفتابی,رفراکتنس ویندو,مایکروویو,هوای داغ,گوجه فرنگی
نویسندگان مقاله
شهین زمردی |
بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25746_606bade8ac3c0ec9b57b2027c758cdb1.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات