این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۳، صفحات ۲۵۱-۲۶۵
عنوان فارسی
اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری
چکیده فارسی مقاله
چکیده
هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر در سه سطح (غلظت صفر، 5 و 10 درصد
وزنی
-
حجمی) و نوع بستهبندی شامل بستهبندی اتمسفر اصلاح شده (5 درصد اکسیژن، 15 درصد دی
اکسید کربن و 80 درصد نیتروژن) و
هوای معمولی
(21 درصد اکسیژن، 03/0 درصد دی اکسید کربن و 78 درصد نیتروژن) بر روی
ماندگاری
نارنگی در تناوبهای زمانی صفر، 20، 40 و 60
روز طی نگهداری در 4
درجه سانتیگراد بوده است. در این مطالعه میزان
سفتی
بافت،
مواد
جامد
محلول،
pH
،
اسیدیته، درصد کاهش وزن،
تغییرات غلظت اکسیژن و دی اکسید
کربن در
فضای بستهبندی
،
اسید آسکوربیک و ویژگیهای حسی
میوه نارنگی تحت تیمارهای مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست آمده میوههای پوشش داده شده با 10 درصد کنسانتره پروتئین آب پنیر
دارای بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده
بیشترین سفتی بافت،
اسیدآسکوربیک و اسیدیته را
داشتند
. همچنین کمترین مقدا
ر
pH
(74/3)
،
مواد جامد محلول (15/12) و درصد کاهش وزن (12/5) مربوط به این نمونهها بود.
بسته حاوی
نمونه پوشش یافته با 10 درصد کنسانتره پروتئین آبپنیر، بیشترین میزان اکسیژن و کمترین مقدار دی
اکسید
کربن را نشان داد. همچنین
ویژگیهای حسی
این
نمونهها از نظر پنلیست ها امتیاز بالاتری را کسب کردند. نتایج این پژوهش نشان داد که
استفاده از اتمسفر اصلاح شده و پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر
سبب
بهبود کیفیت
نارنگی ذخیره شده
میشود
.
کلید واژگان
:
نارنگی، پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر،
بستهبندی اتمسفر اصلاح شده،
ویژگیهای کیفی.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نارنگی،پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر،بستهبندی اتمسفر اصلاح شده،ویژگیهای کیفی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نارنگی,پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر,بستهبندی اتمسفر اصلاح شده,ویژگیهای کیفی
نویسندگان مقاله
پروین بقری |
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
فخری شهیدی |
استاد، گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد گروه علوم و صنایع غذایی
ناصر صداقت |
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد گروه علوم و صنایع غذایی
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25755_95b6c22b5416f00fb2afe17fb9f1b3e7.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات