این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۰، صفحات ۴۳۱-۴۴۱
عنوان فارسی
خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن
چکیده فارسی مقاله
چکیده
خشک کردن کف پوشی از روش
های خشک کردن در حال توسعه در مواد غذایی مایع، کنسانتره و پوره مانند می
باشد. از مزایای روش خشک
کردن کف
پوشی می توان به سرعت بالای فرآیند خشک شدن، بازسازی آسان و خصوصیات مطلوب فرآورده نهایی اشاره نمود. در این مطالعه اثر دماهای خشک کردنکف پوشی بر خصوصیات نهایی پودر قارچ دکمه ای مورد بررسی قرار گرفت. بدین صورت که کف بهینه شده با استفاده از روش سطح پاسخ، در دمای 50، 65 و 80 درجه سانتی گراد خشک کن با جریان هوای داغ خشک شده و ویژگی های پودر شامل رنگ، ظرفیت جذب آب و فعالیت آبی مورد بررسی قرار گرفت. جهت مدلسازی ریاضی فرایند خشک کردن، 16 مدل تجربی با داده های آزمایشی برازش داده شدند. چهار معیار ضریب همبستگی (
R
2
)، مربع کای(
χ
2
)، ریشه میانگین مربعات خط (
RMSE
) و خطای میانگین مربعات
(SSE)
برای سنجش مدل ها مورد استفاده قرار گرفت. تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده نشان داد که مدل میدیلی در دمای 50 و 80 درجه سانتی گراد و مدل ویبل در دمای 65 سانتی گراد با بیشترین مقدار
R
2
و کم
ترین مقدار
χ
2
و
RMSE
بهتر ین انطباق را با داده ها ی آزمایشی دارند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان خشک کردن کفپوشی،قارچ دکمه ای،صمغ دانه شاهی،مدلسازی ریاضی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
کلید واژگان خشک کردن کفپوشی,قارچ دکمه ای,صمغ دانه شاهی,مدلسازی ریاضی
نویسندگان مقاله
آتنا پاسبان |
دانش آموخته دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
محبت محبی |
استاد، عضو هیئت علمی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
هاشم پور آذرنگ |
استاد، عضو هیئت علمی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
مهدی وریدی |
دانشیار، عضو هیئت علمی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
آرزو عباسی |
دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
سمیرا سیدی مرغکی |
دانش آموخته کارشناسی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25653_04b3f3a13155791f981bf31eaaccf36d.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات