این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۹، صفحات ۳۳۳-۳۴۳
عنوان فارسی
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار
چکیده فارسی مقاله
یکی از راهکارهای جلوگیری از امتناع مصرف محصولات لبنی توسط افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند تولید محصولات جدیدی است که به راحتی در دسترس باشند. در این مطالعه،تیمارهای اصلی شامل پودر شیر موز کم لاکتوز و پودر شیر کاکائو کم لاکتوز با استفاده از آنزیم بتا-گالاکتوزیداز و همچنین پودر شیر موز، پودر شیر کاکائو، پودر شیر و پودر شیر کم لاکتوز نیز برای برخی مقایسات با استفاده از خشک کن پاششی هم جهت تولید شد.دمای ورودی و خروجی دستگاه به ترتیب،°C 175 و °C 145 بود. مقدار رطوبت، پروتئین، چربی و لاکتوز، اندازه ذرات، اندیس حلالیت و ذرات سوخته پودرهای شیر موز کم لاکتوز و پودر شیر کاکائو کم لاکتوز مورد بررسی قرار گرفت. شیر کاکائو کم لاکتوز به لحاظ طعم نمره پایینتری کسب نمود و با شیر موز کم لاکتوز اختلاف معنیدار آماری داشت (p<0.05). این دو محصول شیر اصلاح شده معایب شیرهای کم لاکتوز از جمله طعم شیرین آن و همچنین معایب شیرهای طعمدار معمولی را به علت افزودن شکر نسبتاً بالا (7-6 درصد) ندارند و چالش طعم نامطلوب شیرینی با افزودن طعمدهندهها به فرصت تولید محصول جدید تبدیل میگردد که افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند و همچینین افراد عادی به راحتی میتوانند از آنها استفاده نمایند و از مزایای متعدد شیر استفاده نمایند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
شیر،کم لاکتوز،موز،کاکائو،پودر،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
شیر,کم لاکتوز,موز,کاکائو,پودر
نویسندگان مقاله
سیده زینب حاتمی تاکامی |
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مازندران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25617_88435079377c866a87a9d39f7a2073cc.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات