این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۸، صفحات ۳۱۱-۳۱۹
عنوان فارسی
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکوشیمیایی شکلات تیره کمکالری
چکیده فارسی مقاله
چکیده
شکلات علاوه بر اثرات مفید تغذیه
ای بدلیل کالری زیاد مشکلاتی را برای مصرف کننده ایجاد می
کند، یکی از راه
های کاهش این خطرات استفاده
ا
ز
جایگزینی
های مناسب چربی و قند در شکلات می
باشد.
آرد سویا به
علت میزان بالای پروتئین، محصولی شناخته شده است که در صنعت غذا مورد توجه قرار گرفته است. خرما هم از محصولات عمده
ی کشاورزی ایران است که حدود 60 تا 80 درصد وزن خشک آنرا قند تشکیل میدهد. هدف از این پژوهش بررسی اثرات جایگزینی ساکاروز وکره کاکائوبا پودر خرما و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شکلا
ت تیره کمکالری است،که بادرصدهای جایگزینی 8 و 12 درصد آرد سویا بجای کره کاکائو، 22و28 درصد پودر
خرما به جای شکر،
این پژوهش انجام شد.آزمونهای انجام شده شامل، سنجش درصد چربی، قند، کربوهیدرات، پروتئین، خاکستر، کالری، سختی، رطوبت، رنگ و آزمون حسی میباشد.
میزان سختی و رطوبت نمونه
ها با افزایش مقادیر جایگزینی افزایش یافت.
باافزودن آرد سویا و پودر خرما به شکلات، مقدار چربی و قند نمونه و در نتیجه میزان کالری کاهش و مقدار پروتئین محصول افزایش یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
همبرگر،سرخ کردن،مدلسازی سینتیکی،بافت،رنگ،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
اکرم محمدی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین،ایران
سیمین اسداللهی |
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی،ورامین، ایران
محمدرضا اسحاقی |
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی،ورامین، ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25584_fc88c26063ea31b45f032634ab443001.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات