این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۸، صفحات ۳۲۱-۳۳۶
عنوان فارسی
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
چکیده فارسی مقاله
چکیده
خمیر های لایه ای تخمیری
(از جمله کرواسان)، محصولاتی هستند که در طی فرآیند رول کردن و لمینه کردن، چربی در بین لایه های خمیر قرار گرفته و بافتی پولک
ی
مانند به محصول نهایی می
دهد. بکارگیری آنتی اکسیدان های طبیعـی از جمله عصاره های گیاهی جهت جلوگیری از
اکسایش
روغن
ها و چربی
ها کاربرد زیادی یافته است. رزماری و آویشن دو گیاه دارویی ارزشمند هستند که در طب سنتی اسـتفاده مـی
شـوند. در تحقیق حاضر، عصاره های رزماری و آویشن در مقادیر
(1/0
،
15
/0
، 2/0
درصد) و همچنین به طور ترکیبی به فرمولاسیون خمیر کرواسان اضافه شده و ویژگی
های محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از آزمون های رئولوژیکی نشان داد که بالاترین زمان گسترش خمیر، زمان مقاومت خمیر و عدد کیفی فارینوگراف و پایین
ترین درجه سست شدن خمیر متعلق به نمونه
A
4
(شیرینی لایه
ای تخمیری کرواسان +
15
/0
درصد عصاره رزماری+ 1/0
درصد عصاره آویشن) و
A6
(شیرینی لایه
ای تخمیری کرواسان +
15
/0
درصد عصاره رزماری +
20
/0
درصد عصاره آویشن) بود. حداکثر مقاومت به کشش خمیر نمونه های
A4
و
A6
به طور معنی
داری از دیگر تیمارها بالاتر بود
.(
p
≤0/05)
میزان بیاتی شیرینی های کراواسان به روش دستگاهی نشان داد که در روزهای یکم و هفتم نیروی لازم جهت فشرده
سازی نمونه
های
A6
و
A4
به طور معنیداری پایینتر از دیگر نمونهها بودند
(
p
≤0/05)
.
بالاترین امتیاز حسی در فاکتورهای رنگ، طعم، بو و بافت متعلق به نمونه های
A4
و
A6
بود
.
کلید واژگان:
کراواسان،
ترکیبات فنولیک، خواص فیزیکوشیمیایی، عصاره رزماری
و آویشن، خواص حسی، زمان ماندگاری
کلیدواژههای فارسی مقاله
همبرگر،سرخ کردن،مدلسازی سینتیکی،بافت،رنگ،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
آرزو محمدپور |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین - پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین- ایران
بیژن خورشید پور |
عضو هیات علمی, گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین- ایران
لیلا ناطقی |
عضو هیات علمی, گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین- ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25585_7a1081719420e20660dcf0a2d1a4818c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات