این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و فنون شیلات، جلد ۸، شماره ۱، صفحات ۷-۱۴

عنوان فارسی ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا
چکیده فارسی مقاله در تحقیق حاضر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مختلف شامل عصاره علف چای، عصاره چوبر و ویتامین C در غلظت 25% (وزنی/حجمی) بررسی شد. افزودن عصاره علف چای، چوبر و ویتامین C میزان رطوبت و حلالیت فیلم کتیرا را کاهش داد (0/05>p). کمترین میزان حلالیت در تیمارهای کتیرا+ویتامین C (%51/59) و کتیرا+عصاره علف چای (%52/05) مشاهده شد (0/05>p). میزان نفوذپذیری به بخار آب در تیمار حاوی ویتامین C (7-10×0/06±1/68گرم بر ثانیه بر متر بر پاسکال) کاهش و در فیلم‌های حاوی عصاره به‌طور معنی‌داری افزایش یافت (0/05>p). افزودن هر دو عصاره و ویتامین C مقاومت مکانیکی فیلم کتیرا را کاهش داد. همچنین کمترین مقدار کدورت در فیلم خالص کتیرا (1/72) و فیلم حاوی ویتامین C (0/89) مشاهده شد (0/05>p). کمترین مقادیر عبور نور در فیلم کتیرای حاوی عصاره علف چای و عصاره چویر بود (0/05>p).
کلیدواژه‌های فارسی مقاله فیلم خوراکی،کتیرا،علف چای،عصاره چویر،ویتامین C،

عنوان انگلیسی The Effect of Hypericum perforatum extract, Ferulago angulata Extract and Vitamin C on the Physical, and Mechanical Characteristics of Tragacanth Film
چکیده انگلیسی مقاله In this study, the physical and mechanical properties of tragacanth film incorporated with different antioxidant compounds including Hypericum perforatum extract, Ferulago angulata extract and vitamin C 25% (w/v) were studied. Adding Hypericum perforatum extract, Ferulago angulata extract and vitamin C reduced the moisture content and the solubility of the tragacanth film (p<0.05). The lowest amount of the solubility was observed in the tragacanth film containing vitamin C (51.59%) and Hypericum perforatum extract (52.05%). The amount of water vapor permeability (WVP) decreased in the tragacanth film containing vitamin C (1.68±0.06×10-7 gs-1m-1Pa-1 ), and in the films containing extracts increased significantly (p<0.05). Adding both extract and vitamin C to the tragacanth film decreased the mechanical properties of the film. Also, the lowest amounts of opacity were observed in the tragacanth film and tragacanth film containing vitamin C 1.72 and 0.98, respectively (p<0.05). The lowest amount of light transmission was observed in the tragacanth film containing Hypericum perforatum and Ferulago angulata extract (p<0.05).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله فیلم خوراکی,کتیرا,علف چای,عصاره چویر,ویتامین C

نویسندگان مقاله سمیه بهرام |
گروه شیلات، واحد قائم‌شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم‌شهر، ایران

سیدروح‌الله جوادیان |
گروه شیلات، واحد قائم‌شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم‌شهر، ایران

مهدی عبداللهی |
گروه زیست‌شناسی و مهندسی زیستی، دانشکده غذا و علوم غذایی، دانشگاه فنی چالمرس، گوتنبرگ، سوئد


نشانی اینترنتی https://jfst.modares.ac.ir/article_21311_b47437a2485268c533e27b2b35302d44.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات