این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۷، شماره ۴، صفحات ۲۹۵-۳۰۳
عنوان فارسی
تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء
چکیده فارسی مقاله
در مطالعه حاضر اثر پودر دانه کنجد در سه سطح صفر، 0/15 و 0/25گرم در کیلوگرم روی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلا بهمدت 4 ماه در دمای انجماد (
°C
18-) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بالاترین میزان بازهای ازته فرار در ماه 4 در تیمار شاهد (0/32
±21/99میلیگرم در 100گرم) بود. میزان تیوباربیتیوریکاسید همانند میزان اسیدهای چرب آزاد روند افزایشی داشت. بالاترین میزان باکتریهای سرماگرا در ماه 4 در تیمار شاهد (
Log cfu/g
0/05±6/86) بود. بالاترین و پایینترین میزان باکتریهای اسیدلاکتیک بهترتیب در ماه 4 در تیمار 1 (
Log cfu/g
0/10±4/86) و ماه 1 در تمامی تیمارها (
Log cfu /g
00/0±00/2) به دست آمد. فاکتورهای ارزیابی حسی طی این 4 ماه نگهداری در دمای انجماد اختلاف معنیداری نداشتند (0/05<
p
). از نظر فاکتورهای رنگسنجی (
L*
،
a*
و
b*
) و بافتسنجی (نرمتربودن) تیمار 0/25% پودر دانه کنجد بهترین تیمار مورد مطالعه بود. با توجه به نتایج بهدستآمده بهترین زمان ماندگاری در تیمار 0/25% پودر دانه کنجد در ماه چهارم به دست آمد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
دانه کنجد،سوریمی،شاخصهای فساد،ماندگاری،بستهبندی خلاء،
عنوان انگلیسی
Impact of Sesame Seed Powder Impact on the Characteristics of Microbial, Chemical and Sensory Properties of Silver Carp Surimi Gel in Vacuum Packing
چکیده انگلیسی مقاله
In the present study, the effect of ground sesame seeds in three levels of 0, 0.15 and 0.25% on features of biological, chemical and sensory evaluation silver carp surimi gel in vacuum packing for 4 months in freezing temperatures (-18°C) was investigated. The results showed that the highest levels of volatile nitrogen month 4 in the control (21.99±0.32mg per 100g), respectively. The thiobarbituric acid did not like the higher limit the amount of free fatty acids is increased. The highest bacteria in month 4 in the control (6.86±0.05Log cfu/g) treatment, respectively. The highest and lowest amount of lactic acid bacteria, respectively, on May 4 in group 1 (4.86±0.10Log cfu/g) and May 1 in all treatments (2.00±0.00Log cfu/g), respectively. Sensory evaluation factors during 4 months in freezing temperatures are not significantly different the colorimetric parameters (L*, a*, and b*) and tissue treatments poll 0.25% sesame seed powder was the best treatment. According to the results of chemical analysis, sensory and microbiological shelf life achieved the best treatment was 0.25% in the fourth month, ground sesame seeds.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
دانه کنجد,سوریمی,شاخصهای فساد,ماندگاری,بستهبندی خلاء
نویسندگان مقاله
لاله رومیانی |
گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد سلامی، اهواز، ایران
ایلدا کاویانی |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد سلامی، اهواز، ایران
نشانی اینترنتی
https://jfst.modares.ac.ir/article_21307_876edfab024559bac29f793abb2ab9bc.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات