این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فیض، جلد ۱۶، شماره ۷، صفحات ۷۱۳-۷۱۴

عنوان فارسی بررسی اثر نیترات نقره بر فعالیت آنزیم پرا کسیداز ترب کوهی
چکیده فارسی مقاله سابقه و هدف: نقره یکی از فلزات سنگین محیطی بوده و میزان آن در پوسته زمین در حدود 1/0 گرم در هر تن می­باشد. نیترات نقره به­عنوان عامل ایجادکننده ROS (گروه­های فعال اکسیژنی) شناخته شده و به­وسیله مکانیسم­های متنوع، شامل برهم­کنش با گروه­های سولفیدریل پروتئین­ها و آنزیم­ها به سلول آسیب می­زند. درحالی­که بخش وسیعی از نقره در آب­های سطحی به­صورت طبیعی برداشت می­گردند، فعالیت­های بشری از قبیل معدن، ساخت جواهرات و عکاسی می­توانند سطوح نقره را در آب­های محیطی افزایش دهند. مواد و روش­ها: در این مطالعه فعالیت پراکسیداز ترب کوهی ( HRP ) تحت شرایط سینتیک تعادلی مشخص شده بود. انکوباسیون آنزیم با 100-1 میلی­مولار نیترات نقره به­مدت 60-1 دقیقه در دمای اتاق دو تاثیر متفاوت داشت. نتایج: مهار پیش رونده­ی فعالیت آنزیم بعد از 60-30 دقیقه انکوباسیون با 100-05/0 میلی­مولار از یون نقره مشاهده شد. بعد از 30 و60 دقیقه مدت زمان انکوباسیون، مهار آنزیم به­ترتیب (60-35) و (96-55) درصد بود، درحالی­که در غلظت پایین (05/0 میلی­مولار) و انکوباسیون 15 دقیقه، یک اثر معکوس مشاهده شد و فعالیت آنزیم به 7/14 میکرومولار بر ثانیه افزایش یافت. نتیجه­گیری: اثر نیترات نقره روی آنزیم HRP وابسته به زمان و غلظت می­باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Evaluation of Silver nitrate effect on horseradish peroxidase enzyme
چکیده انگلیسی مقاله Background: Silver is one of the heavy metals in environment and it,s amount in the earth shell is about 0.1 g per ton. Several studies have proven silver nitrate can produce ROS (oxygen reactive species) and harm cells through a variety of mechanisms including interactions with enzymes and proteins sulphydryl groups. Major sources of Silver in surface waters is natural leaching, human activities, such as mining, manufacture of silverware and jewellery, photografic manufacturing and processing which can elevate silver levels in aquatic environments. Materials and Methods: In This study horseradish peroxidase (HRP) activity was determinded under steady-state kinetic conditions. Incubation of the enzyme with 1-100mM silver nitrate for 1-60 min in room temperature resulted in dual effects. Results: Progressive inhibition of the enzymatic activity was observed after 30-60 min enzyme incubation with 0.05-100 mM of Ag+. After 30 and 60 min incubation time, enzyme inhibition was (35-60%) and (55-96%), respectively. However, in low concentrations of Ag+ (0.05mM ) and 15min incubation, reverse effects was observed and enzyme activity was increased up to 14/7μM/ s. Conclusion: Results indicated that the effect of AgNo3 on HRP is time-and concentration- dependent.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله ندا تربالی | neda tarbali
department of biochemistry, faculty of sciences, kharazmi university, tehran, i. r. iran.
گروه بیوشیمی، دانشکده علوم، دانشگاه خوارزمی تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه خوارزمی (Kharazami university)

مایده بهاور | maedeh bahavar


ناهید عین اللهی | nahid einollahi


فریبا نباتچیان | fariba nabatchian



نشانی اینترنتی http://feyz.kaums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-176-980&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده عمومی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات