این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، جلد ۳۰، شماره ۵، صفحات ۷۸۰-۷۹۲
عنوان فارسی
اثر اینولین استخراجی از منابع گیاهی متفاوت بر مقاومت به شرایط اسید معدی در دوگونه لاکتوباسیلوس
چکیده فارسی مقاله
اینولین به علت ویژگیهای تکنولوژیکی مختلف و اثرات پریبیوتیکی و سلامتبخش ارزنده، بهطور گستردهای در محصولات متفاوت و ترکیبهای سینبیوتیک استفاده میشود. بقاء سوشهای پروبیوتیک در طی استرسهای گوارشی میتواند تحت تأثیر ترکیب غذایی حامل قرار گیرد. در این پژوهش امکان افزایش قابلیت رشد و زندهمانی دو سوش لاکتوباسیلوس کازئی PTCC 1608 و لاکتوباسیلوسرامنوسوس PTCC 1637 در حضور اینولین از منابع گیاهی مختلف (Cichorium intybus & Heliantus tuberosus) و اینولین استاندارد آزمایشگاهی در شرایط اسیدی (4، 5/2 =pH) و 2/6 =pH بهعنوان کنترل بررسی و با گلوکز مقایسه شد. افزودن کربوهیدرات به محیط کشت دو سوش باکتری بهطور معنیداری باعث افزایش رشد و مقاومت باکتریها به شرایط اسیدی گردید. البته اینولین کاسنی غیربومی و اینولین استاندارد در افزایش مقاومت باکتری اثری بیشتر از اینولین سیبزمینی ترشی و قابل مقایسه با گلوکز داشتند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سیبزمینی ترشی، فروکتان، کاسنی، لاکتوباسیلوس، استرس،
عنوان انگلیسی
The effectiveness of inulin extracted from different plant sources on gastric acid resistance of two lactobacillus species
چکیده انگلیسی مقاله
Because of various technological properties, beneficial prebiotic and health effects, inulin is extensively used in different products and symbiotic combinations. The survival of probiotic strains during gastric stress is influenced by the physicochemical properties of food carriers used for delivery. In this study, the possibility of increasing the growth and survival potential of two Lactobacillus strains (Lactobacillus casei PTCC 1608 and Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637) was investigated in the presence of inulin, extracted from different plant sources (Cichorium intybus & Heliantus tuberosus), and standard inulin under acidic conditions (pH= 4, 2.5) and pH=6.2 as control and compared to glucose. Our results clealy showed that the addition of carbohydrate to lactobacillus cultures significantly increased the growth and resistance of bacteria under acidic conditions. The inulin extracted from Cichorium intybus and standard inulin were more effective in increasing the resistance of bacteria as compared to the inulin extracted from Heliantus tuberosus.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Jerusalem artichoke, fructan, chicory, lactobacillus, Stress
نویسندگان مقاله
سارا کمالی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
محمد الهی |
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
مرضیه حسینی نژاد |
استادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، مشهد
مسعود یاورمنش |
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
نشانی اینترنتی
http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_10715_ad10495a0cb1b04153f4726cb89c8e19.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-370660.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات