این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم باغبانی، جلد ۲۸، شماره ۲، صفحات ۱۶۷-۰

عنوان فارسی بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت
چکیده فارسی مقاله اثر اسیدسالیسیلیک در غلظت‌‌های صفر، 1 و 2 میلی‌مولار و کیتوسان در غلظت‌های صفر، 5/0 و 1 درصد بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه‌های توت فرنگی رقم’سلوا‘ پس از 7 و 14 روز نگهداری در سردخانه با دمای 5/0±2 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 85 تا 95 درصد مورد مطالعه قرار گرفت. پوسیدگی میوه‌ها، کیفیت ظاهری و بازارپسندی، مواد جامد محلول، میزان اسیدآسکوربیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی کل عصاره میوه پس از 7 و 14 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. کیتوسان 1 درصد باعث کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت ظاهری و بازارپسندی میوه‌ها نسبت به میوه‌های شاهد گردید. اسیدسالیسیلیک در غلظت 1 میلی‌مولار در ترکیب با کیتوسان 1 درصد به صورت معنی‌داری باعث حفظ میزان مواد جامد محلول، میزان ویتامین C و فعالیت آنتی‌اکسیدانی کل گردید و تأثیر آن بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی در هفته اول نگهداری مؤثرتر بود. کاربرد اسید‌سالیسیلیک در هر دو غلظت 1 و 2 میلی‌مولار باعث حفظ اسیدیته کل گردید.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Postharvest Effect of Salicylic Acid, Chitosan and Storage Time on Some Quality and Quantity Attributes of Fresh Harvested Selva Strawberry Fruit
چکیده انگلیسی مقاله The effect of different concentration of salicylic acid (0, 1 and 2 mmolL-1) and chitosan (0, 0.5 and 1 percent) on postharvest life and quality of Selva strawberry fruit during storage at 2.5±0.5°C with 85-95% RH for 7 and 14 days was studied. Decay incidence, marketability, total soluble solids, total acidity, vitamin C content and total antioxidant activity were evaluated during storage. chitosan 1% significantly decreased decay incidence and maintained fruit marketability. 1mmolL-1 of salicylic acid in combination with 1% chitosan significantly retained fruit soluble solids, vitamin C content and total antioxidant activity and was more effective on total antioxidant activity during first week of cold storage. 1 and 2 mmolL-1 salicylic acid retained total acidity.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمدرضا اصغری | mohammad reza


فرهاد اصغری |



نشانی اینترنتی http://jhs.um.ac.ir/index.php/jhorts/article/view/39346
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/948/article-948-390278.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده مقالات
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات