این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم باغبانی
، جلد ۲۵، شماره ۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
اثرات پرمنگنات پتاسیم و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (Mangifera indica L. )
چکیده فارسی مقاله
چکیده در آزمایش حاضر، اثرات مقادیر مختلف پرمنگنات پتاسیم طی یک دوره بیست و یک روزه انبارمانی بر کیفیت میوه انبه مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بصورت فاکتوریل 3×3 در قالب طرح کامل تصادفی با تیمارهای پرمنگنات پتاسیم ( 0، 5 و 10 گرم به ازای هر کیلوگرم میوه) و مدت زمان انبارداری ( 7، 14 و 21 روز ) طرح ریزی گردید. مقایسه میانگینها در سطح 5 درصد آزمون دانکن انجام شد. شاخص های کیفی میوه شامل pH، اسیدیته کل، مواد جامد محلول کل ( T.S.S )، اسید اسکوربیک، چگالی، مواد فنلی در گوشت و پوست میوه، درصد پوسیدگی در طول دوره انبارداری اندازه گیری گردیدند. نتایج نشان دادند پس از به کار بردن پرمنگنات پتاسیم (10 گرم به ازای هر کیلوگرم میوه)، میوههای تیمار شده پس از هفت روز بطور معنی داری دارای بیشترین اسیدیته بودند. میوههای تیمار شده با 10 گرم پرمنگنات پتاسیم پس از هفت روز دارای فنل بیشتری در گوشت میوه بودند ولی در روز بیست و یکم، میزان فنل بطور معنی داری کمتر از شاهد بود. در روزهای هفتم و چهاردهم، ترکیبات فنلی در پوست میوههای تیمار شده با 10 گرم پرمنگنات پتاسیم بیشتر بود. تا روز چهاردهم پوسیدگی میوه در تمام تیمارها تفاوت معنی داری با شاهد نداشت ولی کاربرد پرمنگنات پتاسیم به میزان 10 گرم به ازای کیلوگرم میوه موجب افزایش پوسیدگی در روز بیست و یکم گردید. کاربرد پرمنگنات پتاسیم تأثیر معنی داری بر اسید اسکوربیک و یا چگالی آب میوه نداشت. واژه های کلیدی: انبه (Mangifera indica L. )، انبارداری، پرمنگنات پتاسیم، میوه
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effects of Potassium Permangenate and Storage Time on Quality of Mango Fruits (Mangifera indica L.)
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract The effect of different levels of potassium permangenate (KMnO4) on quality of mango fruits were studied over a period of 21 days. A factorial trial in the form of complete randomized design as three levels of KMnO4 (0, 5 or 10 g. kg-1 fruit) and three time period (7, 14 or 21 days) was used. Means were compared using Duncan’s test (P< 0.05). Compositional parameters (pH, acidity, total soluble solids, density, ascorbic acid and phenolics in pulp and skin) were measured during storage time. Results showed that after application of -the highest level of -KMnO4 (10 g.kg-1 fruit), treated fruits had significantly higher acidity after 7 days. Fruits that treated with 10 g of KMnO4 had significantly higher phenolics in pulp after 7 days, but phenolics deceased significantly over control after 21 days. Phenolic compounds in fruit skin significantly (P< 0.05) remained in high level in fruits treated with the highest level of KMnO4 (10 g. kg-1 fruit) after-7 and 14 days. There were no significant differences in decay of mango fruits between all treatments in comparison with control after 14 days, but application of KMnO4(10 g. kg-1 fruit) significantly increased fruit decay after 21 days. Application of KMnO4 had no significant effects on ascorbic acid or gravity.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مختار حیدری |
عبدالمجید میرزا علیان دستجردی | abdolmajid mirza alian dastjerdi
نوازاله مرادی |
نشانی اینترنتی
http://jhs.um.ac.ir/index.php/jhorts/article/view/9981
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/948/article-948-390449.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
مقالات
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات