این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم باغبانی، جلد ۲۵، شماره ۲، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی اثر تراکم و هرس بوته بر خصوصیات کیفی میوه در دو رقم فلفل شیرین
چکیده فارسی مقاله چکیده به منظور بررسی اثرات تراکم و هرس بوته بر خصوصیات کیفی میوه دو رقم فلفل شیرین، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه عامل تراکم بوته در3 سطح (5/2بوته در متر مربع، 3 بوته در متر مربع، 5/3 بوته در متر مربع) و هرس بوته در2 سطح (1- بدون هرس 2- حذف شاخه های فرعی و باقی گذاشتن 3 شاخه اصلی) و رقم شامل ارقام تامسون و ماراتوس در3 تکرار در گلخانه تحقیقاتی انجام شد. نتایج نشان داد که اثر هرس روی میانگین وزن میوه، طول میوه، قطر میوه، ضخامت دیواره میوه و ویتامین ث میوه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. سطوح مختلف تراکم نیز بر وزن میوه اثر معنی داری داشت. با افزایش تراکم وزن میوه در هر بوته در واحد سطح کاهش یافت، بطوریکه تراکم 5/2 بوته در متر مربع بالاترین وزن میوه را به خود اختصاص داد. در این آزمایش، تیمار هرس باعث افزایش وزن میوه و همچنین افزایش طول، قطر، ضخامت دیواره میوه و ویتامین ث میوه گردید و کیفیت میوه را نسبت به تیمار بدون هرس افزایش داد. pH و مواد جامد محلول کلTSS) ) تحت تاثیر تیمار هرس و تراکم قرار نگرفت. اثر نوبت برداشت بر روی ویتامین ث، pH و مواد جامد محلول کل در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود و برداشت سوم (40 روز پس از برداشت اول) بالاترین میزان ویتامین ث و مواد جامد محلول کل را به خود اختصاص داد. واژه های کلیدی: Capsicum annum، هرس، تراکم، کیفیت میوه، ویتامین ث
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of Plant Density and Shoot Pruning on Fruit Quality Characteristics of two Cultivars of Sweet Pepper
چکیده انگلیسی مقاله Abstract To study the effect of plant density (2.5, 3 ,3.5 plant. m-2 ) and shoot pruning (no pruning, plant with 3 main stems) on fruit quality characteristics of two sweet pepper cultivars “Tomson” and “Maratos”, a factorial experiment was done in randomized complete block design with 3 replication in greenhouse. The results showed that pruning had significant effect on fruit weight, fruit length, fruit diameter, fruit pericarp thickness and vitamin C. Plant density also had a significant effect on fruit weight. The fruit weight decreased as the plant density increased and was highest in 2.5 plants per m-2 density. In this expriment pruning increased fruit weight, fruit length, fruit diameter, fruit pericarp thickness, and vitamin C and fruit quality was higher in pruning treatment than in no pruning tretment. pH and total soluble solids were not affected by shoot pruning and plant density. Harvest date had a significant effect on vitamin C, total soluble solid, pH. Vitamin C and total soluble solid were the highest in the third harvest.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Capsicum annum, Pruning, Density, Fruit quality, Vitamin C

نویسندگان مقاله سمانه صیفی |


سید حسین نعمتی | seyed hossein


محمود شور |


بهرام عابدی |



نشانی اینترنتی http://jhs.um.ac.ir/index.php/jhorts/article/view/9990
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/948/article-948-390456.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده مقالات
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات