این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی بیوسیستم ایران، جلد ۴۸، شماره ۱، صفحات ۳۵-۲۹

عنوان فارسی جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)
چکیده فارسی مقاله در این مطالعه، مقداری ریچال از ماست سنتی و سبزیجات محلی در مشک تهیه گردید. در شرایط استریل نمونه­برداری و کشت در محیط­های اختصاصی، جدا و خالص‌سازی سوش­ها لاکتیکی انجام پذیرفت. در ادامه برخی خواص بیوشیمیایی، آنتی­باکتریایی، همچنین شرایط رشد در دما، زمان و نحوه تلقیح در محیط­های مختلف بررسی شد. در این مطالعه 30 کلنی جدا و خالص‌سازی شدند که همگی گرم مثبت، تعداد 28 کلنی کاتالاز منفی، 26 کلنی هموفرمنتاتیو، 1 کلنی هترو فرمنتاتیو، 20 کلنی آئروتولورنت و 10 کلنی بی­هوازی اجباری بودند. 13 کلنی دارای پایداری حرارتی بودند. بهترین محیط برای رشد سویه‌ها محیط Lacto Agar و Milk Agar بودند و تمام کلنی‌ها شیر را تخمیر کردند. خواص ضدباکتریایی سویه‌ها بر روی سه باکتری باسیلوس تورینجینسیس، باسیلوس سوبیتلوس و سالمونلا تایفی­موریوم مورد ارزیابی قرار گرفت که همگی دارای خواص آنتی­باکتریایی بوده ولی سالمونلا مقاومت بیشتری از خود نشان داد. با توجه به نتایج این پژوهش و خوراکی بودن ریچال به نظر می‌رسد این باکتری‌های لاکتیکی پتانسیل بالقوه­ای جهت استفاده به عنوان استارتر در صنایع لبنی را دارند. در نهایت کلنی­ها با استفاده از محیط کشت 60 درصد گلیسرول و 40 درصد شیر تخمیر شده در لوله‌های اپندرف و در شرایط استریل برای مطالعات بعدی فریز گردیدند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اسیدلاکتیک باکتری‌ها، ریچال ماستی، فرآورده لبنی سنتی،

عنوان انگلیسی Isolation and characterization of lactic acid bacteria in traditional dairy products (Richal Masti)
چکیده انگلیسی مقاله In this study, some of the Richal that consist of traditional Yoghurt, local herbs and salt were prepared, then, put in Mashk. Sample was prepared at aseptic condition. After growth of bacteria on special culture media, the bacteria on the media were isolated and purification. In continue, some testes as biochemical, antibacterial properties, inoculation variant and growth conditions in different medias, temperature and time, were investigated. 30colony were isolated and purified. All the strains were Gram-positive, 28 colonies catalase-negative, 26 colonies homo fermentative, 1 Colony hetero fermentative, 20 colonies aerotolerant, 10 colonies obligate anaerobic. In Sherman test, thermal stability of 13 colonies was determined. All strains were grown on different media broth, Agar and fermented milk that best growth on Agar medias were Lacto Agar and Milk Agar. The strains versus on 3 food spoilage included S.tуphimurium, B. subtilis, В. Thuringensis were assessed which all of them have shown antibacterial properties on the bacteria of salmonella was resistance than other.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سید هادی رضوی | seyed hadi
دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

فرزاد کریمپور |
کارشناس معاونت غذا و دارو

فلورا تخرونی |
استاد تمام دانشگاه ایروان


نشانی اینترنتی http://ijbse.ut.ac.ir/article_61558_319f306d39b5f772aab13b9df3c73b18.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-398962.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات