این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۸، شماره ۱، صفحات ۹۹-۹۳
عنوان فارسی
توسعه یک سامانه زبان الکترونیک مبتنی بر الکترود گلسیکربن به منظور کمیتسنجی اسید اسکوربیک
چکیده فارسی مقاله
آب میوهها به سبب داشتن ویتامینهای ضروری از دیدگاه سلامت دارای منافع زیادی برای انسان میباشند لذا به شدت در معرض تقلب و ناخالصی میباشند. از طرف دیگر ترکیبهای پیچیده موجود در مواد غذایی، تعیین محتوای کیفی و کمی آنها را مشکل ساخته است. استفاده از روشهای شیمیایی برای اندازهگیری و تشخیص ترکیبات پیچیده اغلب وقتگیر و هزینهبر میباشند. در حال حاضر فناوری زبان الکترونیک، چشم انداز امیدوار کنندهای را در در خصوص کنترل کیفی و تشخیص اصالت محصول نشان داده است لذا کاربرد گستردهای در صنایع غذایی پیدا کرده است. در این پژوهش، یک سامانه زبان الکترونیک مبتنی بر الکترود کاری گلسیکربن و تکنیک ولتامتری چرخهای برای کمیت سنجی اسید اسکوربیک به کار گرفتهشده است. نتایج نشان داد همبستگی خطی مطلوبی (y=0.0622x-1.1547, R2=0.998) میان تغییرات غلظت اسید اسکوربیک و جریان پیک کاتدی آن وجود دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Development of an electronic tongue based on glassy carbon electrode for quantification of ascorbic acid
چکیده انگلیسی مقاله
Fruit juices has many benefits to human health due to the essential vitamins, they are vulnerable to fraud and gross. The compounds in food are found complex, so it is difficult to determine the quantitative and qualitative content values. The use of chemical methods to measure and recognize the complex compounds are often time-consuming and relatively expensive. Recently electronic tongue widely used in the food industry in particular have shown promising outlook for demonstrating the quality and originality of the product. In this study, an electronic tongue system based on glassy carbon electrodes and cyclic voltammetry is used for quantification of ascorbic acid. The results indicated that the proposed electronic tongue is able to quantify ascorbic acid. Furthermore, the results revealed good correlation (y=0.0622x-1.1547,R^2=0.998) between ascorbic acid concentration and cathodic peak current.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد جعفر دالوند | mohammad jafar
دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
سید سعید محتسبی | seyed saeed
دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
شاهین رفیعی |
دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_61564_7e2ef1d9a359260a7781b2dd3e3105ff.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-398968.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات