این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی، جلد ۲، شماره ۶۲، صفحات ۱۰۸-۱۱۹

عنوان فارسی تأثیر عصاره‌ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین‌ها در شرایط آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله مقدمه: یکی از عوارض دیابت ملیتوس گلیکوزیلاسیون پروتئین‌های مختلف بدن است که باعث تغییر ماهیت، ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آنها می‌شود. کاهش یا مهار این واکنش باعث بهبود علائم دیابت می‌شود. به نظر می‌رسد که استفاده از گیاهان حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان در این راه مفید و مؤثر می‌باشد. هدف: هدف از این تحقیق، بررسی واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین و هموگلوبین در حضور غلظت‌های مختلف عصاره‌ی هیدروالکلی گیاه Rosa damascena Mill و Anethum graveolens می‌باشد. روش بررسی: 1) جمع‌آوری گیاهان، 2) عصاره‌گیری به روش خیساندن، 3) بررسی ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تام با روش DPPH و میزان فنول به روش فولیت- سیویکالتو 4) خالص‌سازی و اندازه‌گیری مقدار هموگلوبین از خون انسان، 5) بهینه‌سازی تثبیت‌سازی، 6) بررسی میزان گلیکوزیلاسیون، در حضور و غیاب عصاره‌ها. نتایج: طیق نتایج به دست آمده میزان فنول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تام عصاره هیدروالکلی شوید به طور معناداری از گل سرخ بیشتر بوده (05/0 P
کلیدواژه‌های فارسی مقاله شوید، گل سرخ، آلبومین، گلیکوزیلاسیون، هموگلوبین

عنوان انگلیسی Hydroalcoholic Extracts Effect of Rosa damascena Mill and Anethum graveolens on the Proteins Glycosylation In Vitro
چکیده انگلیسی مقاله Background: One of the complications of diabetes mellitus is "proteins glycosylation in the body" causing the change in nature, structure and biochemical activity of them. Decreasing or inhibiting this reaction causes to improve diabetic symptoms. The use of antioxidant-rich herbs in this case, seems to be effective. Objective: The purpose of this study is to investigate the albumin and hemoglobin glycosylation reaction in the presence of various concentrations of Anethum graveolens and Rosa damascena Mill hydroalcoholic extracts. Methods: 1) plants collection, 2) extraction by maceration method, 3) evaluating the total antioxidant capacity and phenole amount respectively by DPPH and folin-Ciocalteu method, 4) specializing and measuring the amount of hemoglobin from human blood, 5) optimizing the stabilization, 6) investigating the glycosylation amounts, both in the presence and absence of extracts. Results: According to results obtained, the phenol amount and the total antioxidant capacity of Anethum graveolens hydroalcoholic extract is significantly more than Roses's (P< 0.05). The highest amount of hemoglobin glycosylation per time unit, has been at a concentration of 10 mgr glucose for 72 hours of incubation and about albumin was 30 mgr within 72 hours. For both extracts in concentration 0.1µg / ml of both proteins, the Anethum graveolens hydroalcoholic extract functions better compared to Rosa damascena Mill (P < 0.05). Conclusion: The two Anethum graveolens and Rosa hydroalcoholic extracts on average cause to reduce albumin and hemoglobin glycosylation. But more studies are needed to prove it. 
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Albumin, Dill, Hemoglobin, Glycosylation, Roses

نویسندگان مقاله مینا سلیمانی دهنوی | m soleimani dehnavi
department of biochemistry, falavarjan branch, islamic azad university, isfahan, iran
1- کارشناسی ارشد، گروه بیوشیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان (Islamic azad university of felavarjan)

کهین شاهانی پور | k shahanipour
department of biochemistry, falavarjan branch, islamic azad university, isfahan, iran
2- استادیار، گروه بیوشیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان (Islamic azad university of felavarjan)


نشانی اینترنتی http://jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-1265-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/88/article-88-400596.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات