این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۱، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
تاثیر سطوح پروتئین جیره بر عملکرد رشد و شاخص های خونی بچه فیل ماهی (Huso huso)
چکیده فارسی مقاله
در یک آزمایش تغذیه ای تاثیر جیره غذایی با سه سطح پروتئین (30، 35 و 40 درصد) به منظور تعیین تاثیر سطوح پروتئین مطلوب، کمتر و یا بیشتر از حد نیاز در جیره بر رشد و شاخص های خونی بچه فیل ماهی (Huso huso) بررسی شد. 135 عدد ماهی با میانگین (± انحراف معیار) وزن اولیه 68/1 ± 71/131 گرم به طور تصادفی در 9 تانک بتنی مدور با ظرفیت 800 لیتر توزیع و چهار بار در روز بر اساس اشتها به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نتایج بدست آمده نشان داد شاخص های رشد مانند میانگین وزن، نرخ رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی، ضریب چاقی و درصد افزایش وزن در تیمار تغذیه شده با جیره حاوی 35 درصد پروتئین نسبت به تیمار تغذیه شده با جیره حاوی پروتئین 40 درصد دارای اختلاف معنی داری می باشد (05/0>P) اما با تیمار حاوی 30 درصد پروتئین اختلافی مشاهده نشد (05/0P). نتایج این مطالعه نشان داد که محدودیت پروتئینی بر عملکرد رشد و شاخص های خونی بچه فیل ماهی اثرگذار می باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروتئین، رشد، هماتولوژی، ماهی خاویاری
عنوان انگلیسی
The effect of dietary protein levels on growth performance and haematological parameters of juveniles Beluga sturgeon (Huso huso)
چکیده انگلیسی مقاله
A feeding trial with three protein levels (30, 35 and 40%) was conducted to evaluate the effect of dietary protein level on growth performance and hematological parameters of juveniles Beluga sturgeon (Huso huso). One hundred and thirty-five fish (131.71 ± 1.68 g mean ± SD) were randomly distributed in nine circular concrete tanks (800 L) and were satiated four times daily for 8 weeks. The results showed that growth parameters including final weight, specific growth rate, feed conversion ratio, condition factor and weight gain was significantly higher in fish fed 35% protein compared to 40% (P< 0.05), but there was no difference with fish fed 30% protein (P>0.05). Weight increased with increasing dietary protein level up to 40%, and then decreased significantly and body weight increase decreased by 40% protein s. The results of hematological parameters showed white blood cells, neutrophils and lymphocytes in fish that fed 35% protein compared to other groups (P< 0.05). In conclusion, the results showed that protein restriction have effect on growth performance and hematological parameters of juveniles Beluga sturgeon.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Protein, Growth, Haematology, Sturgeon
نویسندگان مقاله
المیرا سلحشوری | elmira salahshoori
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، گیلان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
بهرام فلاحتکار | bahram falahatkar
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، گیلان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
ایرج عفت پناه | iraj efatpanah
3- مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان دریایی شادروان دکتر یوسفپور، سیاهکل، گیلان
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-105-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات