این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه آبزی پروری، جلد ۱۱، شماره ۱، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص‌های رشد و خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی اثرات سینرژیستی اسیدآلی پتاسیم سوربات و باکتری Lactobacillus caseiدر بچه ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss با میانگین وزن اولیه 05/0±75/2 گرم، آزمایشی به مدت 8 هفته با به‌کارگیری شش تیمار، شامل: تیمار شاهد، جیره حاوی C‏FU/g 107 باکتری Lactobacillus casei (تیمار1)، جیره حاوی 5/0 درصد پتاسیم سوربات (تیمار2)، جیره حاوی 1 درصد پتاسیم سوربات (تیمار3)، جیره حاوی ترکیب 5/0 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری (تیمار4) و جیره حاوی ترکیب 1 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری (تیمار5) صورت پذیرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشترین میزان وزن نهایی، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه و کارائی پروتئین در تیمار 4 مشاهده شد که با سایر تیمارها اختلاف معنی‌داری داشت (05/0P). میزان گلبول سفید در تیمار 4 به طور معنی‌داری بیشتر از سایر تیمارها بود (05/0P). بررسی تعداد کل باکتری‌ها و لاکتوباسیلوس-های روده بین تیمار‌های مختلف اختلاف معنی‌داری را نشان داد به‌طوری که بیشترین میزان آن در تیمار 4 مشاهده شد (05/0P<). در مجموع با توجه به نتایج و اثرات مثبت، افزودن ترکیب 5/0 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری Lactobacillus casei به جیره غذایی بچه ماهی قزل‌آلا‌ی رنگین‌کمان توصیه می‌گردد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Study of synergistic Effect of potassium- sorbate and Lactobacillus casei on the growth performance, hematological parameters, body composition
چکیده انگلیسی مقاله To study the synergistic effects of potassium sorbate and Lactobacillus casei in rainbow trout fry (Oncorhynchus mykiss) (2.45±0.05), A test for 8 weeks using six treatments, including: Commercial diet (control), diet 107 CFU / g bacteria (treatment 1), a diet containing 0.5% of potassium sorbate (treatment 2), a diet containing 1% potassium sorbate (treatment 3), The composition of the diet with %0/5 of potassium sorbate and 107 CFU / g Lactobacillus casei (treatment 4) and the composition of the diet with 1% potassium sorbate and 107 CFU / g Lactobacillus casei (treatment 5) was carried out. Experiment was done in completely random design. The results showed that the highest final weight, SGR, FCR and PER in the treatment 4 showed significant differences with other treatments (P< 0.05).The carcass significant differences were not observed between the different treatments (P>0/05). WBC was significantly higher (P< 0.05) in T4 compared with other groups. No significant difference in the amount of RBC, Hb, HCT, MCV, MCH, MCHC were observed (P>0/05). The number of intestinal bacteria and Lactobacillus showed significant differences between the different treatments So that highest rate was observed in treatment 4 (P < 0.05). In total, according to the results and the positive effects of the addition compound CFU / g 107 bacteria (Lactobacillus casei) and 0/5% of potassium sorbate in the diet of rainbow trout diet is recommended.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله علی جافرنوده | ali jafar nodeh
دانشگاه منابع طبیعی گرگان

امیر توکمه چی |
دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

ابراهیم حسین نجد گرامی | e h
دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

عبدالمجید حاجی مرادلو |
دانشگاه منابع طبیعی گرگان

فرزانه نوری |



نشانی اینترنتی http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-76-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده کاربردی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات