این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۶، شماره ۱، صفحات ۶۱-۷۲
عنوان فارسی
تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی ۲CO
چکیده فارسی مقاله
بازدهی و کیفیت روغن استخراج شده از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از روش نوین استخراج با سیال فوق بحرانی و 2CO از یکسو و از سوی دیگر استفاده از حلال کمکی اتانول در فشار MPa 30، دمای C°58 و مدت زمان 90 دقیقه مقایسه شد. بازدهی کلی روغن استخراجی با افزودن حلال کمکی اتانول بهطورمعنیداری افزایش یافت(05/0˂ p). علاوه بر این، از نظر شاخصهای کیفی نیز روغن استخراج شده با حلال اصلاحگر اتانول اسیدیته، پراکساید و شاخص TBAبهمراتب کمتری نسبت به روغن استخراج شده با سیال فوق بحرانی 2COداشت. در روغن استخراج شده با دو روش، اختلاف معناداری در ترکیب اسیدهای چرب SFA و PUFA مشاهده نشد (05/0˂ p). بهطورکلی، روشهای مورد استفاده در این تحقیق تأثیر قابل ملاحظهای بر ترکیب اسید چرب روغن استخراجی ندارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سیال فوق بحرانی، کیلکای معمولی، روغن ماهی،
عنوان انگلیسی
Effect of ethanol modifier solvent on the yield, quality and fatty acids composition of oil extracted from (Clupeonella cultriventris caspia)with supercritical fluid CO2 method
چکیده انگلیسی مقاله
The yield and quality of oil extracted from common kilka (Clupeonella cultriventris caspia) through a novel extraction technique with supercritical fluid CO2 and also ethanol co-solvent extraction at 30 MPa pressure and 58°C temperature of for 90 min were compared. Addition of ethanol co-solvent significantly increased the total oil yield (p˂0.05). Moreover, the qualitative characteristics of the extracted oil with ethanol modified the solvent acidity, peroxide and TBA index considerably less than the oil extracted by supercritical fluid CO2. Fatty acid composition of the oil extracted with the two extraction methods showed there was no significant difference in SFA and PUFA fatty acids (p˃ 0.05). In general, the two methods used in this work didn’t considerably affect the fatty acid composition of the extracted oil.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Supercritical Fluid, Common Kilka, Fish oil
نویسندگان مقاله
بهروز کریم |
دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
مسعود رضایی |
استاد دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نادر بهرامی فر |
استاد دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_16955_22c1f204aa8e9992a3d506feab764771.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-405811.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات