این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۶، شماره ۱، صفحات ۸۹-۱۰۰
عنوان فارسی
تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه
چکیده فارسی مقاله
تأثیر پودر تخمیر شده Daphnia magnaدر جیره بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه لارو قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی 197/0 ± 583/0 گرم در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار و در شرایط کاملاً یکسان بهمدت 60 روز بررسی شد. پنج جیره با پروتئین یکسان(70/52 درصد) به شکل دو جیره حاوی پودر دافنی تخمیر شده شامل1T (20 درصد)، 2T (30 درصد) و دو جیره حاوی پودر دافنی خام شامل3T (20 درصد)، 4T (30 درصد) و یک جیر بدون افزودن پودر دافنی (جیره شاهد) در نظر گرفته شد باکتری استفاده شده برای تخمیر شامل پنج گونه باسیلوس تجاری بود. نتایج نشاندهندهتأثیرمعنادارپودر دافنی تخمیر شده بر معیارهای رشد در مقایسه با حالت خام در سطوح مشابه و تیمار شاهد بود (05/0p<). تیمارهای 1T (35/0 ± 27/1) و 2T (46/0 ± 31/1) دارای ضریب تبدیل کمتری نسبت به تیمارهای آزمایشی3T (37/0 ± 38/1) و 4T (42/0 ± 41/1) و تیمار شاهد (69/0 ± 87/1)بودند (05/0p<). نتایج آنالیز لاشه نشان داد که بیشترین درصد پروتئین (48/0 ± 23/68 درصد) در تیمار 2T و بیشترین درصد چربی و انرژی (50/0 ± 26/11 درصد، 88/48 ± 63/4761 کالری بر گرم) در تیمار 4Tبود (05/0p<). با توجه به ارزش غذایی دافنی و تأثیر مناسب آن بر رشد، ضریب تبدیل غذایی و ترکیب بدن این ماهی، در تأمینبخشی از پروتئین جیره ماهی قزلآلاتوصیه میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
لارو، قزلآلا، تخمیر، پودر دافنی، ضریب تبدیل غذایی،
عنوان انگلیسی
Effect of fermented Daphnia meal with Bacillus probiotic in-feed of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) larvae on growth performance and carcass composition
چکیده انگلیسی مقاله
In a completely randomized experiment, the effect of Daphnia magna meal on growth performance and carcass composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) larvae (body weight 0.538±0.197 g) was evaluated for a period of 60 days. Five diets with the same protein content (crude protein 52.70%) were prepared, including two diets containing fermented daphnia meal T1 (20%), T2 (30%), two diets containing raw meal T3 (20%) and T4 (30%), and a basal diet without daphnia meal as the control. The bacterial species used for fermenting included five commercial probiotic species. Fermented daphnia meal brought about significantly higher growth and the lowest feed conversion ratios, viz. T1 (1.27 ± 0.35) and T2 (1.31 ± 0.46), in comparison with T3 (1.38 ± 0.37), T4 (1.41 ± 0.42) and the control (1.84 ± 0.69) (p< 0.05). The result of carcass composition analyzes showed that the highest protein percentage (68.23 ± 0.48%) was in T2 and the highest percentage of fat and energy (11.26 ± 0.50% , 4761.63 ±48.88 Cal g-1) were in T4 (p< 0.05). The overall results of this experiment indicated that daphnia could be considered as a suitable partial protein source in rainbow trout larval feed.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
پریسا مرادی |
دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گنبد کاووس (Gonbad kavoos university)
حجت الله جعفریان |
دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گنبد کاووس (Gonbad kavoos university)
مهدی سلطانی |
دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
حسنی قلی پور کنعانی | gholipour kanani
دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گنبد کاووس (Gonbad kavoos university)
جواد سهندی |
گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم زیستی دریا، دانشگاه اقیانوسی چین
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_16957_c391ffe871ad0f090b06c3c069b92179.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-405813.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات