این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
علوم باغبانی
، جلد ۳۰، شماره ۴، صفحات ۶۶۱-۰
عنوان فارسی
بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش، تأثیر تیمارهای پوششی عصاره ی پوست انار، محلول کیتوزان 1 درصد، پارافین مایع و ژل آلوئه ورا در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 105 روز انبارداری بر روی عمر انبارمانی و برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه انار رقم میخوش مورد مطالعه قرار گرفته است. صفات اندازهگیری شده عبارت بودند از درصد کاهش وزن، درصد سرمازدگی، pH، اسیدیته، سفتی، مقدار مواد جامد محلول، مقدار رنگ و شدت رنگ. نتایج نشان داد که تیمار پوششی بر روی تمام صفات مورد بررسی اثر معنی دار داشته است در حالیکه زمان انبارداری فقط بر روی صفتهای pH، درصد کاهش وزن، درصد سرمازدگی، اسیدیته و مقدار مواد جامد محلول اثر معنی دار داشته است. نمونه های پوشش داده شده با محلول کیتوزان 1 درصد، نسبت به شاهد و دیگر تیمارهای پوششی افت وزن بیشتری را نشان داد. سفتی بافت انارهای پوشش داده شده با پارافین مایع با گذشت زمان نسبت به نمونه شاهد و دیگر تیمارهای پوششی نیزکاهش بیشتری را نشان داد. همچنین میزان مواد جامد محلول نیز در انارهای پوشش داده شده با محلول کیتوزان 1 درصد با گذشت زمان نسبت به نمونه شاهد و دیگر تیمارهای پوششی افزایش بیشتری را نشان داد. در بین پوششهای اعمال شده بر روی انارها پوشش عصاره پوست انار علاوه برحفظ کیفیت ظاهری میوه و دانههای آن کمترین درصد سرمازدگی را نسبت به سایر نمونهها نشان داد که تأیید کننده تأثیر مطلوب این تیمار بر نگهداری میوه در انبار سرد است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The Effects of Four Types of Covering on Physical- Chemical Properties of Pomegranate
چکیده انگلیسی مقاله
In this study In this study, the effects of Pomegranate Peel extracts the base treatment, liquid paraffin, 1% solution of Chitosan and Aloe Vera gel At 4 ° c for a period of 105 days on the life of the cold storage and some physical and chemical properties of pomegranate cultivars was makhosh. The results showed that the treatment is applied on the pomegranates in the during storage at 4 ° c temperature On the pH, acidity, flesh firmness, soluble solids, weight loss a significant effect pomegranates. Also, the samples coated with Chitosan solution 1% compared to control and other coating treatments, showed weight higher loss. Firmness pomegranates coated with liquid paraffin over time compared to the control samples and other treatments showed more reduction. Also The TSS also pomegranates coated with chitosan solution in 1% over time compared to control and other treatments, coatings showed a more increase. amount the coating is applied on the coate pomegranates, pomegranate peel extract in In addition to protection apparent quality of the fruit and seeds, Frost the lowest compared to other samples, that countenanced the required effect of this treatment on fruit kept in cold storage .
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
منیژه خانیان |
داود قنبریان |
نشانی اینترنتی
http://jhs.um.ac.ir/index.php/jhorts/article/view/40509
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/948/article-948-410138.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
مقالات
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات