این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۰، شماره ۱۱۴، صفحات ۱۹۵-۲۰۶
عنوان فارسی
اثر سطوح مختلف اوره و ملاس بر خصوصیات ظاهری سیلوی مخلوط برگ و طوقه چغندر قند و باگاس نیشکر
چکیده فارسی مقاله
هدف از انجام پژوهش حاضرتعیین شرایط مناسب تهیه سیلاژ مخلوط باگاس نیشکر و برگ و طوقه چغندر قند بود. بدین منظور آزمایشی قالب طرح کاملاً تصادفی با روش فاکتوریل با 27 تیمار و 4 تکرار جمعا با 108 واحد آزمایشی انجام گرفت. تیمار ها شامل شامل 3 سطح ماده خشک (25، 35 و 45 درصد) مخلوط باگاس و برگ و طوقه چغندرقند 3 سطح اوره (صفر، 1 و 2 درصد) و 3 سطح ملاس (صفر، 5 و 10 درصد) بود. مواد آماده شده مربوط به هر واحد آزمایشی درسطل پلاستیکی با ظرفیت 8 لیتر سیلو شد و پس از گذشت 60 روز، سیلوها باز شد و مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درصد ماده خشک سیلاژ از 25 به 35 درصد، شاخص رنگ و بوی سیلاژ نمره بهتری را به خود اختصاص داد. افزایش سطح ملاس باعث کاهش pH و افزایش نمره ارزیابی ظاهری در سیلاژها شد اما با افزایش سطوح اوره، pH سیلاژها افزایش و نمره ارزیابی سیلاژها کاهش یافت. بنابراین چنین می توان دریافت که جهت تهیه سیلاژ مناسب از مخلوط برگ و طوقه چغندرقند و باگاس نیشکر تامین سطح 35 درصد ماده خشک و نیز استفاده از 10 درصد ملاس و یک درصد اوره مناسب باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
باگاس، چغندر قند، سیلو،
عنوان انگلیسی
Effect of inserting different level of Urea and molasses on visual quality ofSugar Beet top ensiled with Sugar Cane Bagass
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract: This experiment was conducted to evaluate the effect of dry matter levels, urea and molasses on silage characteristics of mixture of sugar beet top (SBT) and sugar cane bagasse (SCB). A completely randomized design with factorial arrangement was conducted to evaluate the effect of three levels of dry matter (25, 35 and 45 percent) three levels of urea (0, 1 and 2 percent) and three levels of molasses (0, 5 and 10 percent) on silage characteristics of sugar beet tops (including leaves and crown) and sugar cane bagasse. The silages were prepared in experimental scale. After two months of ensiling, the silos were opened and evaluated for dry matter, pH, color, smell and physical texture. Results showed that the increasing of dry matter content from 25 to 35 percent, improved the indices of color and smell score. The pH value was decreased by Increasing the level of molasses in silages, where opposite trend was observed by increasing the level of urea. It is concluded that addition of one percent urea and 10 percent molasses to the mixed SBT and SCB with 35 percent DM could resulted in good silage.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Sugar beet tops, sugar cane bagasse, silage characteristics
نویسندگان مقاله
علیرضا آقاشاهی |
دانشیار، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم دامی،کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
اسحاق کردنژاد |
مربی پژوهشی مرکز تحقیقات ، آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی صفی آباد- دزفول
حسن فضایلی |
استاد، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم دامی،کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_111322_5f5fd187b65f0386196c57176dbe46df.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-411428.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات