این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۳۳-۴۶

عنوان فارسی اثر پودر کلم بروکلی (Brassica oleracea var. gemmifera L. ) بر برخی شاخص‌های موکوس ماهی کپور معمولی (Cyprinous carpio )
چکیده فارسی مقاله این تحقیق به‌منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف ( 0، 2/0، 5/0 و 1 درصد ) کلم بروکلی (Brassica oleracea var. gemmifera L ) بر پارامترهای پروتئین کل، آلکالین فسفاتاز و فعالیت ضدباکتریایی موکوس ماهی کپور معمولی ( Cyprinous carpio ) انجام شد. در این تحقیق 300 ماهی کپور در 12 تانک فایبرگلاس 400 لیتری ( هر تانک شامل 25 ماهی ) با وزن متوسط اولیه 24/0±11/2 گرم به مدت 8 هفته به میزان روزانه 3درصد از وزن بدن مورد تغذیه قرار داده شدند. در پایان دوره نتایج نشان داد که میزان پروتئین کل ( TOP ) موکوس در تیمار با 1 درصد کلم بروکلی نسبت به سایر تیمارها و گروه شاهد دارای اختلاف معنادار می باشد (P0.05 ). در پایان می توان نتیجه گرفت که به نظر میرسد، میزان 1 درصد کلم بروکلی در جیره غذایی کپور معمولی باعث تقویت سیستم ایمنی می گردد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلم بروکلی، شاخص‌های موکوس، کپور معمولی،

عنوان انگلیسی The effects of broccoli powder (Brassica oleracea var. Gemmifera L.) on some indices of mucus on common carp (Cyprinous carpio)
چکیده انگلیسی مقاله The broccoli plants (Brassica oleracea var. gemmifera L. ) is full of organic matter, mineral matter and vitamin. The presence research was studied the effect of different levels ( 0, 0.2, 0.5 and 1% respectively ) of broccoli on total protein, evaluation of antibacterial properties and Alkaline phosphatase ( ALP ) in the mucosa of common carp (Cyprinous carpio ). The number of 300 fishes ( 25 fish per tank with an average body weight of 2.11±0.24 g) dieted for 8 weeks. At the end of, the results showed that total protein of the mucus in the treatment with 1% broccoli observed significant difference with the other treatments and control group ( P0.05 ). In the end it can be concluded based on the results that it seems amount 1% of broccoli in the diet of common carp may boost the immune system.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله broccoli, mucus, common carp

نویسندگان مقاله حمیدرضا نادری فارسانی | naderi farsani
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

عبدالمجید حاجی مرادلو |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمدرضا ایمانپور | mohammad reza
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

وحید تقی زاده |
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان


نشانی اینترنتی http://japu.gau.ac.ir/article_3605_93548b92ddcdb4eb0f0ae01bbc754e95.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-416898.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات