این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۱۷-۲۹

عنوان فارسی بر ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهی کپور Bacillus subtilis تأثیر باکتری پروبیوتیک معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The effect of probiotic bacteria of bacillus subtilis on fatty acid profiles of common carp (Cyprinus carpio) fillet
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله علی آبرومند |
استادیار گروه شیلات


نشانی اینترنتی http://japu.gau.ac.ir/article_3597_49a0ebcfe95c516a366c9a59ea9d69cf.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-416903.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات